Защо гардеробите с плъзгащи врати са два пъти по-предпочитани от тези с обикновено затваряне?

Веднъж открили удобството и функционалността на затварянето с плъзгащи врати трудно купуваме гардероб, който е със свободно отваряне. Разбира се, че винаги изискваме от една мебел да ни дава максимална удовлетвореност, а на база теснотията в апартаментите ни тези гардероби с плъзгащи врати се превръщат в достъпно и лесно за манипулация съоръжение, с което и най-малките у дома се справят. Знаете ли, че един такъв гардероб може да спести до една трета от пространството в дома. Средната ширина на вратата на един двукрилен гардероб е около 50 см. Това означава, че трябва да осигурите такова място за отваряне на врата и още поне толкова за самите Вас, докато го използвате. В случая ако гардеробът Ви независимо дали е с две крила, три или пък повече е с врати, които се приплъзват за да бъдат отворени това допълнително пространство няма да Ви е необходимо и ще имате пълна свобода лесно да преминавате покрай мебелите си.

Ако се загледате в предложенията на мебелните производители ще установите, че всъщност моделите на тези гардероби с плъзгащи се врати преобладават. Причината е ясна и това, че потребители избират именно такива модели за домовете е повече от логично. Естествено, това не е основният фактор, поради който именно тази мебел се превръща в предпочитана. Сравнението във външният вид на гардеробите с различно отваряне също накланя везните в полза на по-елегантния механизъм. Дори използването на плавно затваряне при свободно затварящите се врати не привлича вниманието ни, защото плъзгащите са изключително елегантни, прибрани и опростени.

Плъзгащите се врати могат да бъдат поставени на всеки гардероб, шкаф и навсякъде където желаете да спестите пространство. При някои модели принципа е изключително примитивен, но при други, където вратите са по-тежки и има нужда от стабилна опора се монтират висококачествени механизми, с изключително добра устойчивост на натоварване. На нашият пазар са познати такива от немски и турски производители, като всеки от тях си има почитатели сред производителите на мебели. Разбира се,последната дума е на клиента, който избира на кой от тях да заложи.

Докато преди години да имаш гардероб с плъзгащи се врати бе лукс, който не всеки потребител би могъл да си позволи то днес моделите са достъпни и се предлагат на едни разумни цени. Факт е, че моделите са актуални и модерни и прилягат на стила на всяко жилище, което е обзаведено практично и елегантно. Възможностите за декорация на вратите са много и това можете да видите само с няколко клика на онлайн магазина на ЛениСтил. Очакваме Ви!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Защо гардеробите с плъзгащи врати са два пъти по-предпочитани от тези с обикновено затваряне?, 5.0 out of 5 based on 2 ratings