Защо да се сдобиете с душ кабина?

Душ кабината е цялостен параван за баня с облицовъчни панели и табла, така че всички вътрешни повърхности да са запечатани и водонепропускливи. Това означава, че не е нужно да лепите плочки на стените зад нея. Душ кабините също включват самата душ система, както и други вградени функции, като, например, струйните джетове. Обикновено са изработени от акрил, което спомага за трайно и модерно покритие, със стъклени врати и прахово боядисани или анодирани рамки. Това ги прави удобно решение, включващо “всичко в едно”, като по този начин осигурява едно настина приятно преживяване.

 

Има ли душ кабина, подходяща за моята баня?

 

Душ кабината може да бъде добър избор за широк набор от бани:

  • Основният фактор е пространството, така че трябва да съобразите размера на душ кабината с Вашата баня, т.е. колко голяма част от помещението да обхваща и къде да е разположена.
  • Трябва, също така, да разгледате стила на банята си, за да сте сигурни, че душ кабината ще се пригоди удачно към него, както и че ще допълни обкръжаващия интериор.

 

Душ кабини за по-малки бани

Душ кабината с плъзгащи врати е идеалният избор, ако имате по-малка баня:

  • Тя приляга удобно в ъгъла и има извити стъклени врати за пространствено-ефективен дизайн.
  • С плъзгащите се врати не се нуждаете от допълнително пространство, за да отворите кабината.

За средни или по-големи бани

Ако искате банята Ви да се превърне в истинска забележителност, при положение, че разполагате с по-малка такава, правоъгълната душ кабина със стъклопласт може да направи именно това:

  • Тази форма Ви дава повече пространство за душа, а плъзгащата се врата осигурява лесен достъп, без да е необходимо допълнително пространство.
  • Тя би изглеждала фантастично в съвременен санитарен възел с други елегантни и модерни тела и мебели.
  • Освен това, може да се съчетае и с по-традиционна баня, благодарение на класическите си линии и подредения си вид.

 

Изборът е Ваш!

В крайна сметка, изборът на правилната малка душ кабина или  плъзгащ параван за баня се свежда до Вашето лично предпочитание. Надяваме се, че тази статия ще Ви накара да осъзнаете, че има различни възможности да спестите огромно пространство във Вашата баня, което може да заемете за нещо наистина значимо. Не забравяйте, че дори и баня с малки размери може да бъде обзаведена така, че да не усещате разликата!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Защо да се сдобиете с душ кабина?, 5.0 out of 5 based on 1 rating