Защо цената е определящ фактор при покупката на гардероб?

Всяко домакинство се нуждае от гардероб. Това е тази мебел, за която дори не се замисляме, че трябва да присъства в дома ни, тя е не просто задължителна, а е част от нашия бит и ежедневни необходимости. Понякога клиенти споделят, че дори не държат да закупят най-красивият такъв, а имат изисквания към обема и вътрешното разпределение на новия си гардероб. Наистина колкото по-добре и практично са разположени рафтовете толкова по-добре ще можем да подредим и организираме вещите, които желаем да поставим вътре. Друг момент, който е определящ за избора е свързан с гардероби цена. Стойността на една мебел зависи от не малко фактори. Производителите си имат своя политика за ценообразуване и ако един модел има висока цена, то това може да се дължи на вложените материали или на модерния външен вид на гардероба. Друг фактор, който също е влияе върху това дали цената на този вид обзавеждане е висока или не са неговите параметри – дали гардероба е еднокрилен, двукрилен, какви са механизмите за отваряне, има ли модела вътрешно оформление ,което да разполага с чекмеджета, рафтове и лост за закачалки. Комплексен е модела за образуване на цена и ние като клиенти трябва да сме определили някакви рамки, за да можем да селектираме от предлаганото множество тези гардероби, които да отговорят на нуждите ни и не на последно място на нашите финасови възможности.

Базовите модели, на ниски цени не разполагат с достатъчно рафтове и в повечето случаи се налага да закупуваме допълнително такива. Моделите по поръчка пък биха отговорили на всичките ни изисквания, но тогава пък ще се наложи да заплатим съответната цена за изискванията си. Затова казваме, че е добре първо да определим рамките на както на възможностите си, така и на изискванията които имаме. Определете размерите и вида на гардероба. Дори може мислено да нахвърлите идеи каква част от вещите си смятате да прибирате и съхранявате тук. Така ще знаете дали да изисквате повече рафтове или други организиращи елементи, с които да разполага тази мебел.

Да, гардеробът на пръв поглед е една дървена кутия, но тя освен практична има и естетична роля в нашият дом. Затова цената на не малко модели е по-висока именно заради елегантната и уникална визия на моделите. Декорирани с цветни стъкла, огледала и модни принтове те се превръщан в истинско произведение на изкуството и придават изисканост на обстановката. И вие ли сте изкушени от тази красота? Не забравяйте, че гардеробът е мебел, в която ще подредите всички вещи. Затова с внимание избирайте и се водете от личните си изисквания. Успех!

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Защо цената е определящ фактор при покупката на гардероб?, 5.0 out of 5 based on 2 ratings