Заработи КИНДИ – Клъстер за Иновационни Дейности и Научни Изследвания

 

Нов проект впечатли екипът на ТОПБГ и сега ще Ви разкажем по-подробно за него. Става въпрос за К-ИДНИ, или по друг начин казано – Клъстер за Иновационни Дейности и Научни Изследвания.
Идеята на групата ентусиасти е проста и ясна, а именно: ефективно управление на съвременните онлайн бизнеси и изследвания в областта на новите технологии.
Пример: Благодарение на клъстерът могат да се подобрят дигиталната компетентност и уменията, да се повиши конкурентноспособността, надграждане на настоящи знания и умения и подобряване похватите при онлайн търговията и бизнес.
Пример 2: Участниците в клъстерът разполагат с обогатена база от данни, включваща списък с фирми и техните дейности, данни за обратна връзка, списъчен вид на услугите, които се предлагат и много друга полезна и ценна информация, която би помогнала на съвременните технологични компании и хората, обичащи новото и различното.

Нека споменем и за иновативните дейности, благодарение на които се повишава значително ефективността, икономически и практически на участниците в клъстера и настоящите и бъдещи клиенти.

Сред други дейности, с които този клъстер ни привлече вниманието, са и това, че участват в редица национални и международни изложения и панаири, което прави компанията достоверна и с добра репутация.
Ако сте сред хората, които обичат новостите и постоянно четат, посещават различни курсове, то това е правилното място и за Вас.
Посетете сайтът www.gcluster.com още днес и се запознайте с основната дейност, а в случай на подробности, не пропускайте да се свържете с представител, който отзивчиво ще Ви разясни допълнителни дейности и ще Ви даде разяснителна информация.
В обобщение и по-сбито казано, Клъстер за Иновационни Дейности и Научни Изследвания е група, съставена от взаимносвързващи се и допълващи се фирми с активни канали за делови взаимоотношения, които биха помогнали на почти всяка бизнес среда.
Няма да сбъркаме, ако кажем, че и КИНДИ е клъстер от типа B2B, т.е. БИЗНЕС КЪМ БИЗНЕС ориентирана група от млади ентусиасти, управляващи компании и съдействащи за по-бързо и ефективно управление на ресурси.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Заработи КИНДИ - Клъстер за Иновационни Дейности и Научни Изследвания, 5.0 out of 5 based on 1 rating