Започнете новата 2017 година с нов телефон


SONY XPERIA XA (F3111) е нашето предложение, чрез което да започнете новата 2017 година.
Кога, ако не сега, е най-доброто време за закупуване на нов смартфон?
Моделът е съвсем нов, от февруари 2016 година, но впечатлява с IPS LCD дисплей, който прави видеото и снимките да изглеждат по невероятен начин.
Осемядреният процесор Cortex-A53 пък прави така, че всяко едно приложение да работи безупречно, без значение от неговата големина, графики, които произвежда и сложност на операциите.

Тежащ само 137 грама, този модел създава комфорт и уют, докато го носите и говорейки с него. Подходящ е, както за дами, така и за господа.
Двете камери, които са на разположение на собствениците на това технологично бижу, предлагат качествени дигитални изображения, видео, панорами и други, като трудно можете да различите, дали са правени с професионален апарат или с телефон.

По отношение на външния вид на смартфонът, той е проектиран и изграден от висококачествени материали по начин, който да въведе истинска хармония на Вашият живот. Смартфонът радва окото, удобен е за ръката, а допълнителната извивка на екрана прави усещането при използването му невероятно.

Основната (задна) 13 мегапикселова камера е от ново поколение, като се характеризира с бърза работа, чиста и контрасна картина, благодарение на които снимките стават за части от секундата. Хибридният автоматичен фокус прави така, че снимката прецизно да заснеме кадрите, които се намират пред Вас, без да имате нужните познания в областта на фотографията.
Ако си падате по селфи, то преднта камера се явява чудесно решение за Вас, тъй като е 8 мегапикселова и благодарение на подобрените сензори прави удивителни кадри, дори при по-слабо осветени места.

В обобщение, ако си търсите нов смартфон, който да е в ценови диапазон между 300 – 600 лева, то SONY XPERIA XA е точно за Вас. За дамите се предлага в бял цвят, а за господата – в черен, но който и цвят да изберете, то трябва да знаете, че в ръцете си ще имате малко технологично бижу, което ще Ви върши огромна работа, както за забавление, така и за бизнесът Ви.

Този артикул можете да закупите от Астрал Мобил, от офисите в гр. София и  гр. Бургас или онлайн на адрес: http://astralmobile.bg

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org