Химическо почистване на палто от Медия Клийн – професионално и качествено

Палтата винаги се свързва с елегантност и аристократизъм. Това е постоянен елемент от връхните дрехи на хората, които се стремят да направят приятно впечатление на околните. За да изглеждате добре при всякакви условия и обстоятелства, трябва да наблюдавате състоянието на Вашето палто. Правилното химическо почистване на палтата помага да се запази първоначалният му вид в продължение на много години.

Химическо чистене на палто – важна стъпка в грижата за нещо

5 причини да почиствате палтото си поне 1-2 пъти годишно. Задължително е, ако искате всичко да е наред с палтото Ви и Вашата добра визия.

1 Правилна обработка на тъканите. Замърсяването дълбоко изяжда в тъканите и е почти невъзможно да ги премахнете сами. Необходимо е професионално пране и химическо чистене, за да се премахне 100% замърсяването и да се отървете от упорити петна.

2 Защита срещу молци. Замърсени естествени материали – рай за молци. Дълбокото почистване на тъканите от влакна от прах служи като отлична профилактика срещу насекоми. Горното облекло трябва да се почисти след края на сезона на чорапите и едва след това да се изпрати за съхранение.

3 Внимателно боравене с материали. Най-често палта са изработени от нежни тъкани. Готовите продукти са украсени с естествена кожа, оригинални копчета, контрастни вложки. При самопочистване е трудно да поддържат цвета и формата си. Винаги съществува риск безнадеждно да съсипеш нещо. Цената за професионално палто за химическо чистене е много по-ниска, отколкото за новите дрехи.

4 Ефективни инструменти. Нормалните домакински химикали не са подходящи за почистване на деликатни тъкани. Петната, които остават по външното облекло, имат различен произход и за всеки случай е необходимо да изберете индивидуално подходящия почистващ състав, в противен случай мръсотията ще навлезе още повече в тъканта. Ето защо е по-добре да поверите почистването на професионалисти.

5 Осигуряване на качеството. За химическо чистене в Киев цената се определя в зависимост от средствата, оборудването, режийните разходи и квалификацията на специалистите. Професионалното почистване на връхните дрехи не е най-евтината услуга, но резултатът си струва изразходваните пари: нещото ще бъде като ново.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
Химическо почистване на палто от Медия Клийн – професионално и качествено, 5.0 out of 5 based on 1 rating