Входните врати на панелените жилища

Панелните жилища все още са едни от най-масовите в България. Според статистики повече от 70 % живеят в панелно жилище.
Все още съществува голям проблем с входните врати. Повечето входни врати в панелките са стари, с изкъртени брави, нефункциониращи, а някъде дори липсват.

В тази статия ще Ви разкажем за типовете входни врати, подходящи за панелно жилище и ползата от тях. Също така ще разберете защо е желателно да се обедините всички съседи и възможно най-скоро да закупите качествена врата за Вашият блок.
Основна функция на вратата, тя е да пропуска хората. Входната врата е една от най-натоварените и е много важно изборът да бъде правилен. Под правилен избор се има напредвид това, че трябва внимателно да подберете вратата, тя да бъде здрава, устойчива на много натоварване, с добър защитен механизъм.

Друга функция е да не пропуска студен въздух. Свидетели сме на много блокове, в които липсва входна врата, както споменахме по-горе, и съответно в коридорите е студено. Всички сме влизали във жилищни кооперации, където има изолация и сме усещали уют и топлина още щом прекрачим входната врата…
Именно затова е много важно да се комбинирате, поделите средствата и закупите входна врата. Да изберете точното, качествено решение.

Бравата – тя е много важна, тъй като е най-натоварена. Изберете италианското, френското качество. Българското също е много добро.
На Вашето внимание предлагаме и една фирма, която би решила всички Ваши проблеми, касаещи входните врати, а именно: Борман Комерс – град София.

Фирмата предлага:
– Интериорни врати
– Входни врати
– Пожароустойчиви врати
– Кухни и мебели
– Дограма

Отзиви можете да прочетете в социалните канали на компанията в Facebook и Google Plus.

В обобщение можем да кажем, че инвестиция в добра входна врата се възвръща много бързо. Икономията от ток или парно ще дойде още през първата година.

Цената също е важен фактор, можете да поръчате врата от 500 лева, но можете и от 2000 лева, ние препоръчваме да не пестите от качество и добри материали, а да изберете най-доброто. В годините то ще излезне по-изгодно.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org