Всекидневната – Можем ли да постигнем баланса между хармония, качество, стил и уют

Всекидневната – Можем ли да постигнем баланса между хармония, качество, стил и уют? Съвети от производител на мебели Добрич.

В тази статия ще ви подскажем малко насоки и съвети за вашата всекидневна от производител в Добрич. Важно е да се знае, че за да се постигне баланс, трябва да се използват качествени и добре подбрани мебели. Всекидневната е сърцето на всеки дом! Добре е да и се обърне специално внимание. Можете да ни посетите в сайта на лени стил, където можете да разгледате доста мебели за вашата всекидневна. Нека започнем със съветите и насоките.

При подреждане и дизайн на всекидневната трябва да се знае, че избора е огромен и в добър и пъстър диапазон. Светлите цветове в мебелите и по – прозрачните изработки са в тенденция на растеж и популяризиране сред масите. Анализаторите смятат, че това е така заради чувството на простор, свежест и изисканост.

Друго нещо, което често бива забравяно и пренебрегвано е настилката на пода ни. Длъжни сме да се съобразим с това колко често се използва, като колкото повече е нашето семейство като хора, толкова повече се износва с времето. Малките деца не може да не са фактор в избора.В какъв район на страната сте? По – влажен (по морското крайбрежие) или по – сух и планински? Разполагате ли с времето и ресурсите да го почиствате много често? Или сте заети с работа, гледане на децата? И на последно място слагаме настроението което може да допринесе тази настилка.

Да поговорим за отделните настилки, които е възможно да се окажат на вашият под. При внимателен подбор, разбира се.
Теракот – доооста студен и компромисен вариант. Въпреки ценовите му предимства и огромното разнообразие в цветовата гама, той е самата липса на уют. Изследванията показват, че тенденцията в този вид настилки е по – скоро обратна.
Подът от дърво е вашата настилка, ако искате апартамента ви да излъчва настроение и топлина. Той е естествен и някак класически. Често се свързва с висок жизнен стандарт и стил.
Килимите и мокетите са подходящи като изолация, особено ако имате малко детенце в дома. При падане се омекотява удара и е гаранция за повече спокойни дни. Поддръжката е повече от трудоемка, за съжаление.
Паркета е доста интересен избор, подредбата е трудоемка и някак си е точно в баланса, но имайте в предвид, че тъмния паркет е винаги мръсен, дори ако не е. Лесното надраскване е гарантирано и отново не е подходящ за малки деца.
Най – правилен вариант няма. Това се знае, помислите кое точно е за вас и решете. Не се колебайте. Направете списък и карайте по критерии и система.
Ако попитате някой дизайнер в интериорно отношение, той би ви посъветвал да използвате креативността си, да ползвате различни плочки с различни орнаменти, да комбинирате предпазливо цветовете и най – вече да не пестите пари!

Като производител на мебели Добрич от 23 години, Ленистил винаги е съветвала, ако се колебаете за мебел, независимо дали ще е за всекидневната или в друга част на дома ви, да се обърнете към нашите специалисти. Те са с богат опит и много знания. Вярваме, че можем да ви помогнем.Въпреки, че имаме представителства във Варна и Добрич на сайта ни има телефон, на който можете да се обадите в нужда. Ще се радваме да ви помогнем, дори да не сте наш клиент, а просто споделяте любовта към иновациите и модното в интериора и мебелите.А, ако сте от Добрич или областта с удоволствие ще ви приемем в новият ни магазин срещу кауфланд.

Сега нека се фокусираме върху мебелите в тази стая. Мебелите за вашата всекидневна са нещото което можем наистина да ви помогнем, понеже сме производители на мека мебел – диваните, масите и столовете. Както и подходящите аксесоари за това. Не забравяйте, че лени стил предлага и мебели по поръчка. Та стига толкова хвалене и реклама! Мебелите трябва да отговарят на вашите нужди и да са в унисон с вашите предпочитания, все пак са вашите мебели, а не на фирмата или консултанта, който ви ги продава.

Прозрачните мебели са новата тенденция в мебелите за всекидневната. Холът ви може да е всякакъв, при избор на мебел, която е прозрачна.

Експериментите във всекидневната не са препоръчителни, защото много хора я посещават и силно контрастите от общоприетото неща дразнят. Ако правите експерименти и нови неща правете ги в стаи, които не са толкова посещавани.

Вашите мебели са отражение на вашата личност – това е извода на учените. Ако и вие мислите така, то не правете компромис с вашата личност и обзаведете дома си така, че да си струва да се живее в него с удоволствие и в уединение с вашата личност и индивидуалност.

Ако статията ви е харесала и смятате, че можете да я препоръчате на близък, направете го. Нека се постараем да вдигаме мебелната култура в България на следващото ниво, за да ни е комфортно на всички!

За отделеното време – Благодарим! Дано сме успели да помогнем!

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org