Виртуална библиотека за интересни неща

Днес ще споделим за нещо интересно, на което се натъкнахме онлайн. Става въпрос за виртуална библиотека на интересни неща – сайт, който предлага любопитни исторически факти, събития, дати, както и много любопитно четиво за всеки.

Още с отварянето на www.interesnite.com се забелязва една чудесно подрбана информация,като най-важните неща са отсеяни в горната част.

Проектът предоставя информация за различни български и международни изобретения, дали много на науката и техниката.
Съвети от типа на, как да …, са другото интересно нещо, на което можете да обърнете внимание.

В общи линии, ако Ви е скучно, но търсите интересно четиво, ако Ви е омръзнало от черни хроники, случващото се в България Ви е натежало, то определено можете да погледнете проекта, посочен по-горе.

Освен, че инфромацията е забавна, тя може да бъде и много полезна. Зависи какво тъсите, но ето един конкретен пример, който ни впечатли силно. Става въпрос за международна карта, показваща всички устройства свързани в Интернет. Проектът се нарича “Интернет Картограф”, а за откривател се счита Джон Матерл. И така, ако искате да видите колко е свързан дигиталния свят, как точно функционира, сайтът ще Ви покаже подробности.

По отношение на изкуството, отваряйки Интересното ще видите уникални произведения на изкуството, креативни решения от хора от целия свят.

Не е тайна, че посещавайки подобни сайтове, мозъкът Ви действа по-добре, подобрява се функцията на паметта и креативността. Ако сте изпаднали в творческа дупка и имате нужда от свежа идея, то трябва да посетите този сайт.

Препоръчваме да обърнете внимание и на най-интересните и забавни чаши, които можете да си представите. В секция “Изкуство” ще можете да ги видите и да се насладите на щуротии.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org