Вие имате нужда от компютърна поддръжка и то качествена

Времето, в което живеем, може да се определи като ера на компютърните технологии. Във всеки дом има компютър или друго устройство. Те, като всеки един уред, който се използва ежедневно, има нуждат от поддръжка. За да бъде бизнесът ви подсигурен и неподвластен на техническия произвол, доверете се на доказаните качества и богатия опит на Комфикс ООД.

Нашите квалифицирани служители са готови да се отзоват на всяко едно ваше повикване. Ние ще направим диагностика на компютърната ви система и ще предложим решения, които са удачни за нея. Настройването на компютрите по оптимален начин е гаранция за добре вложените инвестиции от Ваша страна.

Всеки наш клиент остава доволен

Комфикс ООД залага на изграждането на доверие между клиент и изпълнител. Наш служител ще следи конкретно вашия случай и ще бъде натоварен със задачата да ви гарантира сигурност и надеждна профилактика.

Начини за осъществяване на поддръжката:

Ако решите сега да ни позвъните, ние можем да се отзовем по няколко начина:

1/ Като ви изпратим наш служител

Ако не можете самостоятелно да отстраните неизправностите, ние имаме готовност да осигурим специалист, който ще дойде на място в офиса.

2/ Поддръжка от дистанция

Съвременните технологии позволяват да работим от почти всяка точка на планетата. За да бъдем максимално бързи и в услуга на вашия бизнес, ние можем да се свържем с вашия компютър с помощта на специален софтуер (разбира се, при наличието на WiFi). По този начин можем да отстраним от компютъра вируси, да почистим твърдия диск, да инсталираме програми и да ги настройваме, да оптимизираме работата на Windows, да ви обучим как да работите с програми и т.н.

Ако този подход на работа Ви е непознат, не се колебайте да ни потърсите. С удоволствие ще ви обясним как се реализира на практика и дали крие опасности относно сигурността на бизнеса ви.

3/ Ремонт в офиса ни

По Ваше желание и с оглед установения проблем може да се наложи ремонт на компютъра или лаптопа в офиса ни.

Защо да изберете компютърна поддръжка от Комфикс ? Защото предлагаме широка гама услуги, ориентирани към потребностите на съвременния бизнес – от ИТ поддръжка, сервизни услуги, комуникационни решения, продажба на хардуер и софтуер и създаване на интернет страници до оборудване на офиси и домове с видеонаблюдение и обучаване как да се работи с него.

Нашите силни страни (отговорност, коректност, качество, бързина и креативност) са това, което ни прави надежден партньор, независимо в коя сфера на бизнеса работите.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org