Видове мъжки пуловери

Лайфстайл

Топлият пуловер е незаменим елемент както в дамския, така и мъжкия моден арсенал. Стилни, практични, удобни, достолепно се настаняват на първия ред в гардероба при спадане на температурите и категорично отказват да си тръгнат от там до пролетта. Вярваме, че също като жените, мъжете нямат нищо против тяхното дълго пребиваване в стила им, защото пуловерите са топла прегръдка, истинско спасение в студените дни. Мъжките пуловери осигуряват онзи така нужен комфорт и топлина, допълвайки по един стилен и неповторим начин визията на представителите на силния пол. И тъй като са властелинът на гардероба през най-студения сезон, те имат силата да се превръщат в основен акцент на визията, особено ако са правилно подбрани. Предвид огромното разнообразие на пазара, изборът на мъжки пуловер може да бъде труден. На какъв модел да заложите и откъде може да купите висококачествен мъжки пуловер? Отговорите ще намерите в редовете по-долу.Копиране на HTML Копиране на текст

Видове мъжки пуловери

Както споменахме, на пазара съществува огромно разнообразие от мъжки пуловери, чийто правилен избор, трябва да бъде съобразен с два основни фактора – материя и кройка.

Най-надеждните мъжки пуловери според материята:

Памучни мъжки пуловери

Моделите, изработени от памук са едни от най-предпочитаните и са задължителен елемент във всеки мъжки гардероб. Те са топли, стилни, меки, функционални и не дразнят кожата. Всеки мъж трябва да има поне един памучен пуловер, а защо не и два.

Вълнени мъжки пуловери

След памучните, вълнените мъжки пуловери са другият фаворит в гардеробния зимен ансамбъл на силния пол. И напълно оправдано! Вълната притежава изключителното качество да задържа топлина, превръщайки се в надежден и стилен партньор за дългите студени дни.

Кашмирени мъжки пуловери

Ако трябва да опишем с една дума кашмирените пуловери, то ще бъде класа! Тази изключително изискана материя е олицетворение на стил и отношение. Той е, като своеобразна инвестиция в гардероба и определено е магнит за женски погледи и комплименти.

Мъжки пуловери според кройката:

Мъжки пуловери със заоблено деколте

Класика, която всеки мъж притежава. Този тип мъжки пуловери се характеризират с универсалност и функцията успешно да се съчетават с дрехите от другите закачалки.

Мъжки пуловери с V-образно деколте

Това е още един класически модел, който също се радва на изключителна популярност. Тези видове пуловери издължават оптически врата, като създават стройно излъчване. Перфектно се съчетава с вратовръзка.

Мъжки пуловери с вдигната яка

Функционални, практични, тренди, мъжките пуловери с яка, са стилово адаптивни и с лекота се комбинират както с панталони, така и с дънки.

Откъде да купим надежден мъжки пуловер?

За да се наслаждавате на дълъг живот на вашия мъжки пуловер от съществено значение е качеството. За това ви предлагаме да заложите на достоверен, първокласен онлайн магазин, с доказано реноме, какъвто е Bolf.bg.

В предложенията им ще откриете богато разнообразие от висококачествени мъжки пуловери, които ще задоволят и най-взискателните вкусове. Очакват ви красиви стилове в разнообразни дизайни, цветове, материи, размери, с които да се откроявате.

Пуловерите на онлайн магазин Bolf.bg са изключително висококачествени и ще ви дарят с така нужните комфорт, топлина, мекота, за един по-стилен есенно-зимен сезон.

А, ако искате да сте в крак с най-актуалните  предложения и оферти, абонирайте се за бюлетина им и се насладете на изкуството да пазарувате само от най-доброто!

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org