Универсално зарядно – едно решение на много проблеми

универсално зарядно Маркетинг

Универсалното зарядно е изключително ценен артикул, който трябва да бъде на разположение във всеки дом или офис. Нуждата да е универсално произлиза от това, че то трябва да отговаря на нуждите на всеки човек, независимо от устройството, което използва.

Никога не се знае кога член на семейството или колега ще загуби своето зарядно или пък то ще се повреди (например може да се прекъсне кабелчето някъде). То трябва да бъде винаги под ръка в случай на нужда.

Всички ние знаем, че производителите на смартфони препоръчват да използвате само оригиналното зарядно, но това важи за ползване на ежедневна база. А в случай на нужда по спешност, винаги може да влезе в употреба универсалното устройство (вижте в MyTel.bg).

Чудесно решение за офиса

Затрупани с цял куп проблеми в ежедневието, на всеки от нас може да се случи да забрави да зареди своя смартфон у дома преди да поеме към офиса. За мнозина това може да звучи глупаво и да чуете реплики от типа на “Е, хайде сега, какво толкова се е случило, как са живели нашите баби и дядовци без смартфон?”.

Така е, но когато нашите баби и дядовци са ходели на работа, нашите родители (техните деца) не са учили в другия край на София за да посещават желаната езикова паралелка, а дори и да са, градът е бил много по-безопасно място за придвижване.

Освен това, те не са използвали мобилния телефон вместо кредитна карта за да плащат в супермаркета, не са поръчвали вечеря по телефона и не са държали апликация с клиентска карта за отстъпки в големите търговки вериги. Така че всякакви сравнения са неуместни.

Днес всеки трябва да има смартфон и най-важното – той трябва да е зареден. А ако батерията падне или просто забравим да го заредим, трябва да има едно дежурно универсално зарядно в офиса, което да ползваме при нужда и което бихме могли да дадем на заем на някой колега при нужда.

Чудесна добавка към преносимата батерия

Универсалното зарядно може да бъде винаги под ръка в колата ви, а в случай на нужда да го включите към преносимата батерия и да заредите телефона си докато сте на път. Какво по-удобно и практично от това, при условие, че без мобилния телефон, ние буквално сме за никъде.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org