Училищно оборудване и обзавеждане

 

Ако Ви предстои закупуването на нови училищни мебели, оборудване, цялостно обзавеждане, то значи сте попаднали на точното място.

Компанията “Мега М” от дълги години предоставя услуги и продукти, касаещи училищното обзавеждане и оборудване и може да Ви бъде изключително полезна, в случай че:

  • Ви предстои обновяване на захабени мебели.
  • Стартирате нова частна школа, но все още не сте я оборудвали с мебели, които са удобни и комфортни за бъдещите ученици/курсисти.
  • Участвате по даден Европейски проект и се нуждаете от училищно оборудване.
  • Други частни случаи.

В по-горе посочените четири случая можем да добавим и спецификата, както и редицата изисквания, към които продуктите и мебелите отговарят за конкретни цели и нужди.

Ако Вие представлявате образователна институция, можете да се свържете с представител на компанията и да поискате актуално предложение. Мейлът, на който можете да пишете еmail: mega_em at abv.bg. Можете да потърсите и директна среща, както и да позвъните на телефон:  +359 878 461 801.

Училищни мебели от Мега М – гаранция за качествено и отговорно изпълнение, както и дълготрайна експлоатация.

Някой от най-популярните продукти, които клиентите предпочитат и закупуват са: универсални ученически бюра, ученически столове, удобни стативи за ученици и студенти, учещи изобразително изкуство, шкафове и закачалки за класна стая, всякакъв тип облегалки, както и мека мебел.

Училищните чинове и столове се характеризират с това, че са удобни, пригодени за малки и големи ученици, здрави са и са изключително надеждни на всякакъв тип експлоатация.

Изброените качества са много и важни, що се касае за дългосрочна инвестиция като оборудване за образователна институция.

През студените месеци на учебната година, често децата са облечени с връхни дрехи и закачалките се явяват задължителни в класната стая. Именно и  специфичните закачалки, предлагани от Мега М гр. Плевен са подходящи за Вас, в случай, че настоящите Ви са повредени, или просто сте решили да ги подмените, поради захабяване или друга причина.

В обобщение на написаното можем да заявим, че компанията е надеждна, предлагаща висококачествени продукти, на изключително добри цени.  Можете да се възползвате още днес, а любезен представител да Ви направи конкретна оферта.

 

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org