Торентите днес, както и сайт, който е един от най-добрите в България

Сайтовете предлагащи торенти са едни от най-търсените през последните години. Причината е ясна, всеки сваля музика и филми.

Лидерите при торентите в глобален мащаб са The pirate bay – един сайт, в който можете да намерите наистина абсолютно всичко.

В България аналог е Замунда, като през последните години той се раздели на Замунда Нет, Замунда Се.

Ние Ви предлагаме да плозвате и Замунда НЕТ ИНФО, сайт в който също има богато съдържание и е много полезен за малки и големи ползватели на торенти.

Какво ползват българските потербители най-често като файлове, какви са препоръките на масовата аудитория ще разберете, ако стигнете до края на статията.
И така, според статистики в България най-теглени са филмите, следвани от музикалните файлове. Любопитно е да знаете, че благодарение на торентите, често филми, които са премиери или още не са излезли в кино салоните във Вашият град, то за тях има торенти и спокойно можете да си ги изтеглите и гледате.

Същото се отнася и за игрите, в случай че си падате по GAMES, както и музиката. Най-новите албуми биват споделяни с милиони хора по света и по този начин стават достъпни и до Вас.

Въобще, цялата торент технология е страхотна, даваща много и разнообразна информация според Вашите изисквания и желания.

В Замунда НЕТ инфо можете да намерите много любопитна и подробна информация за най-сваляните БГ филми, както и рейтинг и коментари на най-различно медийно съдържание.

Взирайте се в коментарите, тъй като там често се крие истината за даден музикален или видео продукт. Критици ежедневно коментират и оставят своите наблюдения върху качените торент файлове – благинка, която прави торент технологията много добра, тъй като потребителят сам може да прецени дали да продължи да изтегли въпросното приложение, филм, музика или друго, или просто да се откаже впоследствие.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org