Топ Шопинг – мястото, от където можеш да спечелиш, докато се забавляваш

Днес ще разкажем на аудиторията на ТОПБГ за един прекрасен онлайн проект – Топ Шопинг – сайт за обяви, чрез който, освен че правиш така, че лесно да купиш и продадеш, то можеш и да спечелиш.

Ако не се лъжа, това е първата инициатива на сайт за обяви, за пръви път виждам някой така старателно и грижливо да обслужва посетителите си.
topSHOPING
И така, възползвайки се от услугите на сайта Вие имате право да публикувате неограничен брой обяви, като забележете – всичко става с два клика – много лесно, бързо и удобно.

Ако си търсите ново жилище, нов автомобил, то несъмнено хвърлете поглед и на Топ Шопинг.

Запитахме група предприемачи, какво мислят те за проекта – дали одобряват идеята и смятат ли, че обявите са ефективни от този сайт?

От запитаната група (общо 10 бизнесмена) 7 бяха категорични, че цялостната визия, концепция и функционалност отговарят на съвременните изисквания и дадоха 9 от максимум 10 точки.

Имаше и трима скептици, които не бяха така обедителни, като дадоха препоръки за подобряване…

Благодарение на обективното им мнение сайтът продължава да се развива.

Активизирахме и секция “Новини”, където ежедневно публикуваме интересни събития, полезни статии – от сорта на “как да направим дадено нещо”  или “Как да подобрим здравословното, финансовото състояния” и други от този сорт.

 

Социалните канали също са ни приоритет – във фейсбук страницата ни вече има повече от 30 хиляди верни последователи. Те научават бъро и най-първи актуалното, новото, любопитното.

За хората, които редовно следят хороскопа си също сме помислили.

Можете да четете своя хороскоп ежедневно  – актуално и свежо, инфото от топ шопинг е наистина умопомръчително.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org