Топ парфюми за тинейджъри, характеризиращи се свежо и сладникаво ухание

Бизнес

Намирането на най-добрия парфюм за тийнейджъри далеч не е лесно. Повечето генерични аромати, създадени за тийнейджъри, имат силни аромати, които могат да бъдат специфични, понякога дори тежки. Други пък изветряват веднага щом ги употребите. Дълготрайните и приятно ухаещи парфюми придават индивидуалност на потребителя. Освен това оставят след себе си луксозна доза свежест.

Ако сте тийнейджър, който търси подходящия парфюм, който да отразява вашата личност, вижте нашите най-добри парфюми за тийнейджъри. Те са внимателно подбрани и наситени с дълготрайни, ободряващи и неизбледняващи фини аромати, за да ви поддържат активни дълги часове без притеснение. Нека да разгледаме!

Статията е подходяща и за родители, търсещи качествен парфюм за своето дете – тинейджър, или пък за подарък на тинейджър.

Pacifica Beauty Hawaiian Ruby Guava Perfume

Лансиран от дизайнерската къща Pacifica, този плодов аромат има смесица от нотки на гуава, кокос и помело. Той е дълготраен аромат, Препоръчва се за ежедневна употреба, Той е благоприятен за кожата аромат.

Ariana Grande Sweet Like Candy Eau de Parfum

Ариана Гранде SWEET LIKE CANDY е вдъхновен от съблазнително сладката, забавна и секси личност на Ариана, отключете най-възхитителната си мечта, флиртувайте с вкусните възможности и се почувствайте погъделичкан розов от изкушение.

Philosophy Fresh Cream – Тоалетна вода

Тоалетната вода със свеж крем оставя кожата с деликатен сладък аромат, гарантирано привличайки другите по-близо, но никога не претоварващ. може да се носи самостоятелно или да се наслоява с други продукти със свеж крем за свеж крем от главата до петите.

Paco Rabanne Invictus парфюм за тинейджъри – мъже EDT

Ако сте решили да изненадате приятно младеж, момче, то тогава Paco Rabanne Invictus е чудесно предложение за Вас.

Отличителни черти на този парфюм:

Коктейл от морски нотки и свеж грейпфрут , aромата се изпълва в сърцевина със силен мирис на дафинов лист и жасмин Hedione, и дървесна основа с Guaiac дърво, пачули, дъбов мъх и амбра. Изключително зареждаща ароматна комбинация съставена от: Връхни нотки: грейпфрут, мандарина, морски нотки Средни нотки: дафинов лист, жасмин Базови нотки: Guaiac дърво, дъбов мъх, пачули, амбра

Финални думи

Представихме Ви три предложения за подарък на момиче и едно за момче.

Много е важно да знаете, че преди да подарите даден парфюм, трябва да сте сигурни, че ароматите ще допаднат на получателят. Ако тинейджърът не е ориентиран, т.е. при първа попкупка, то можете да действате смело, всичките предложения, посочени по-горе са акуратни.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org