Топ 5 причини да смените входната врата с блиндирана

Защо е важно да се заемем със замяната на старата входна врата със сигурна блиндирана врата? Всеки човек има постоянно е затрупан с много задачи в ежедневието си. Затова последното нещо, от което имаме нужда е да се притесняваме за сигурността на дома си, като това не включва само заплаха от неканени гости.

Сега ще Ви ТОП 5 причини да смените старата си входна врата с блиндирана:

  1. На първо място е много важна заключващата система на вратата. Тя вероятно вече е остаряла и на пазара няма дори консумативи за подмяна. Новите модели блиндирани врати се предлагат с минимум две заключващи системи, с по-сигурни и защитени против разбиване брави. Предлагат се и модели с вградени аларми за по-висока защита.
  2. На второ място изолацията на входната Ви вратата е много важна и не само това, а като цяло самото уплътняване на вратата. Колкото е по-стара тя, толкова по-малко изолира. Ако е дървена с времето се получава измятане на крилото и в зависимост от това се получават пролуки между крилото и касата, които се увеличават с времето.
  3. Дървените врати на повече години се нуждаят от редовна защита против вредители. Но това е факт, който се забравя от много хора. Най-новите модели входни блиндирани врати са с МДФ панели, които не позволяват проникване на нежелани вредители.
  4. Старата Ви врата може с времето да се е изменила и външният й вид да не е както преди. В същото време може просто да Ви е омръзнало вече да я гледате. Дори и с изцяло нов обков, все пак ще си знаете, че това е старата Ви врата. А най-неприятният момент от всичко, представете си съседите Ви – всички вече са с нови и красиви блиндирани врати, само Вие още сте с най-старата врата на света от миналия век.
  5. И за финал, само си представете завършили сте вече целия ремонт и сте пропуснали един от най-важните детайли. Та нали гостите забелязват първо входната врата, все пак тя е лицето на Вашия дом. По принцип, е най-добре вратата да се смени в началото на ремонта. А и това не е никак лоша инвестиция, тъй като вдига цената на жилището, ако в един момент решите да го продавате, или отдавате под наем.

 

 

 

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org