Топ 5 на най – важните елементи при избора на ъглов диван. Коментар от ЛениСтил.

lenistyleНяма какво да се залъгваме, ъгловите дивани са марката,модата и тенденцията в меката мебел и при диваните, независимо дали сте човек с възможности или по – скромно го давате, откъм бюджет трябва да знаете петте най – важни елемента за избора на едни ъглови дивани.

Елемент номер едно : Здравина на корпусната дъска. Това е основната дъска, която държи самият диван и конструкция, позаинтересувайте се от какво е направена и изберете по – висококачествена, ще доплатите най – много петдесет – шейсет лева, но си заслужава, ще успеете да си запазите меката мебел поне десетилетие.

Елемент номер две : Видът дунапрен, тук няма да се ширим много, много с думи, защото има огромно разнообразие на дунапрени – мемори и какви ли не още, сядате, харесвате, купувате, тук вие имате повече контрол, когато ви се предостави избор, можете лесно да изберете, според вашето лично усещане и вкус. – смело!

Елемент номер три : Механизми – механизъм на разтягане, за функцията – сън, за раклата и ако има друг, попитайте какъв е … клик-клак е доста разпространен но е в ниският клас механизми, тук цените са по – високи за хубавите механизми, но си струва ако държите на меката си мебел и ъгловият си диван.

Елемент номер четири : Дамаски – ето тук става интересно, има много различни видове дамаски, еко, меко, беко и т.н. … (шегуваме се) насочете се към кожата, ако харесвате такъв тип дамаска, ако имате парички, еко кожата е за вас, истинска кожа, която гарантира огромна издръжливост на модела ъглов диван. Ако имате по – ограничен бюджет, можете да минете на обикновената изкуствена кожа. И двете се почистват лесно, поддържат се с лекота, а и детето трудно може да ги раздърпа, както често се случва в семействата с деца, които избират ъглов диван за хола.

Елемент номер пет : Цената, нейно величество цената. Цената често зависи от горните четири елемента, това е така, защото тя се формира върху тях. Важно е да се знае, че вече много мебелни, а и не само, фирми предлагат мебелите на изплащане, не се страхувайте да прибегнете към тази стъпка, по добре да вземете мебел на кредит, която да ви изкара двадесет години, отколкото да купите по – евтина и след три-четири да я сменяте, нали ?

Други елементи са самият дизайн и размери на меката мебел, но това е добре вие, като клиент да измерите, премерите и сами да решите, къде да го позиционирате… обърнете сериозно внимание на тази част, често хората мислят, че е ангажимент на мебелните фирми – не е … Ако имате нужда от помощ се свържете с интериорен дизайнер или човек, който се занимава с дизайн на мебели в някоя фабрика или производство на мебели.

Много ви благодарим за вниманието към нашето кратко ръководство, скоро очаквайте ново за секциите. Там сме ви приготвили много изненади, от тук нататък не закупувайте ъглов диван, преди да минете през тези пет точки.

Всичко добро,
от екипа.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Топ 5 на най – важните елементи при избора на ъглов диван. Коментар от ЛениСтил., 5.0 out of 5 based on 2 ratings