Топ 5 на 3D принтери на пазара

3D печатът е сравнително нова технология и към него е приковано вниманието както на опитните, така и на начинаещите потребители. Но как да изберем такъв модел, който   едновременно да отговаря на високите стандарти за качество и заедно с това да е лесен за използване? Нека видим една полезна класация – топ 5 на 3D принтери на пазара.

Преди това обаче ще трябва задължително да отбележим, че всички модели 3D принтери са разнообразни и подходящи за използване в определени сфери на дейност. Но, вижте сами:

3D принтер за универсална употреба Original PRUSA i3 MK3s

Най-добрият  универсален принтер, притежаващ отлична скорост на работа и висококачествен печат. Продуктите на компанията са известни с високата си надеждност и дълъг експлоатационен живот. Original PRUSA i3 MK3s се отличава с висока скорост и ниски работни нива на шум. За производството му са използвани най-иновативните разработки и това си личи видимо. Най-важната характеристика на Original PRUSA i3 MK3s е, че той може да се използва за различни цели. Универсалността му го превръща в чудесен избор за всички, които се занимават с

3D принтер за бизнес CEL-UK RoboxPro

Оборудван е със сменяеми печатащи глави, както и предлага опция за мрежова връзка. Размерите му са големи, но е перфектен за бизнес цели. Марката CEL-UK е лидер в иновациите за 3D печат. Техните принтери Robox са най-функционалните в класа FDM. Водещият модел CEL-UK RoboxPro е пряко доказателство за това. Устройството притежава огромен набор от функции, е и затвореният му дизайн и сменяемите печатащи глави го правят най-добрият избор за бизнес.

3D принтер за образователни институции Ultimaker S3

Отличава се с голяма лекота на свързване към мрежата и предлага висококачествен печат. Ultimaker S3 е ценен заради бързата си скорост на обработка, умелия дизайн и отличното качество на печат. Основните характеристики включват резервни касети, сензорен дисплей и резачка Cura. Лесната употреба прави устройството незаменимо за нуждите на всякакви образователни институции.

Най-добрият 3D принтер за работа Raise3D E2

Raise3D E2 е страхотен избор за дома, образованието, медицината и бизнеса. Оборудван е с два независими екструдера. Притежава здрава и надеждна конструкция. Също така е много лесен за работа и поддръжка. Такова устройство ще може да задоволи нуждите на всеки потребител, който се занимава с моделиране, проектиране или дизайн. Високото качество на печат се осигурява чрез автоматично калибриране на платформата.

Най-добрият 3D принтер за дома и офиса RoboxDual Office

CEL-UK RoboxDual се отличава с надеждност и лекота на използване. Въпреки, че е на пазара вече от няколко години, все още си остава най-добрият в своя сегмент. Оборудван и с двоен екструдер, интелигентни макари, автоматично зареждане, саморазливна и гъвкава платформа. CEL-UK RoboxDual ви позволява бързо да подготвите материала, както и да контролирате напълно процеса на печат. Устройството е пригодено да работи при всякакви условия. Поради това е отличен както за домашна, така и за промишлена употреба.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: -1 (from 1 vote)
Топ 5 на 3D принтери на пазара, 5.0 out of 5 based on 2 ratings