Тенденции при рамките за очила за лято 2021

Лайфстайл

Рамките са изключително интересен и любопитен елемент, който претърпява множество модни метаморфози и преформулировки. През последните години най-популярните материали за изработка както на рамки за диоптрични, така и за слънчеви очила, са метал, пластмаса и естествено дърво. Те са изключително благоприятни за обработка и декориране и са най-благодатни и лесни за поддръжка. В страницата на оптика Sky Optic: https://skyoptic.bg/ ще откриете най-актуалните, елегантни и изискани дамски и мъжки модели, съобразени с най-новите модни тенденции.

Кои ще са най-популярните дизайни при слънчевите очила това лято?

Що се отнася до любимия ни аксесоар, 2021-ва ще е доминирана от макси формите, нестандартните решения, изразителните и биещи на очи детайли, както и геометричните форми. Търсеният ефект за по-персонализирана и смела себеизява се постига посредством ярките, наситени цветове, сребърните и златисти нюанси, анималистичните и мраморни мотиви. Оувърсайз моделите и геометрията, намираща израз в разнообразни квадратни, кръгли и най-вече шестоъгълни контури, също ще са на мода през този сезон. Тенденциите при слънчеви очила, които ще са най-популярни за това лято, са:

  • Котешко око;
  • Пеперуда;
  • Маска/shield;
  • Двойна рамка;
  • Геометрични форми – квадратни, кръгли, правоъгълни, шестоъгълни;
  • Класика в стил авиатор.

Какви са тенденциите при диоптричните модели? 

Както слънчевите, така и диоптричните очила претърпяват динамични промени, продиктувани от разнообразните модни тенденции през годините. През 2021-ва най-актуални остават безрамковите, полурамковите, както и моделите с тънка метална рамка. Все по-популярни са и прозрачните рамки, както и тези в костенурков принт, които през тази година са абсолютен хит. Геометричните форми заявяват своето трайно присъствие и тук, като то е изразено най-вече в шестоъгълната, правоъгълна, осмоъгълна и квадратна структура. 

Какви актуални и стилни артикули ще откриете в оптики Sky Optic?

Можем да обобщим, че по отношение на модните тенденции, през тази година се търси силна провокация чрез: цветове, детайли, ефекти, контрасти и пищна декорация. В Sky Optic се радвате на огромен избор от изискани и елегантни артикули на световни марки, изцяло съобразени с последните актуални трендове. Разгледайте онлайн целия асортимент от продукти и изберете този, който най-пряко кореспондира с личните Ви виждания за мода и стил. Най-горещите и вълнуващи летни месеци предстоят. Посрещнете ги с широка усмивка и с великолепни нови очила!

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org