Тейлър Суифт излиза с Александър Скарсгард

Носят се упорити клюки, че Тейлър Суифт си е намерила ново гадже. Спряганият за нейна половинка е
taylor_swift_01
Александър Скарсгард. Двамата явно са се запознали в Кейптаун по време на снимките на филма “The Giver”.

Човек близъл до 23-годишната певица сподели пред известна жълта медия:
“Те на няколко пъти се срещнаха в Ел Ей, преди да заминат за Кейптаун. Предимно си говориха за работа. Макар че Александър е по-възрастен от мъжете, с които Тейлър обичайно е свикнала да излиза, си личи, че тя не се притеснява от това.”

Тейлър Суифт е известна със своите непрестанни любовни неволи. Американската кънтри певица е постоянно с разбито сърце и не успява да издържи с един мъж повече от няколко седмици. Интересен факт, е че гласовитата красавица не излиза с кой да е, а все си избира известни мъже. Сред нейните завоевания макар и за кратко са Джейк Гиленхал, Джон Майър, Хари Стайлс, Тейлър Лаутнър и много други.
Наскоро в свое интервю Тейлър Суифт сподели:

Смятам, че любовта има различни видове. Има разлика когато става дума за приятелско, физическо, психическо, емоционално или маниакално привличане. Иска ми се да чувствам всичко това към един човек. Не зная дали е възможно да намеря такъв, който да уважавам, да бъда физически привлечена от него, но също така и да се чувствам уютно и комфортно в неговата компания. Поне на този етап все още не съм открила този мъж.”

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org