Съвременна кухня по поръчка

Всяка домакиня бленува за съвременна, модерна кухня – кухня, изработена по индивидуален стандарт, съобразена с най-малките детайли.

Днес Ви представяме компания, която се занимава изцяло с кухни по поръчка, компания, на която можете да разгледате фирмения сайт от адрес www.kuhnia.bg, компания, готова да реализира Вашите най-смели очаквания.

Развихрете въображението си и изберете вашите модули и визия. Обсъдете ги с проектант на  Кухня БГ и след изключително кратко време ще получите примерен проект, в триизмерен вариант, проект който се доближава до реалността. Сглобете кухнята си виртуално, а след като я одобрите, позволете на екипът от мебелни проектанти и специалисти да я изработят специално за Вас.

Истината е, че всяко семейство мечтае за уютна и комфортна кухня. Често искаме максималното, търсим удобството, но и правим компромиси. При кухните по индивидуален проект компромисите биват сведени до минимум. Достатъчно е да имате просторна кухня и ясно визия за това, как да изглежда бъдещата Ви кухня, останалото е работа на креативните и дизайнери с много опит и доказали се във времето.

Много клиенти отправят запитване, като почват с думите: Какви кухни се поръчват най-често? Е, в отговор на този въпрос ще Ви кажем, че кухните, които биват най-есто поръчвани, това са два основни стила – традиционни и с дизайн на бъдещето, познати в България като фютуристични кухни.

Фютуристичните кухни идват от думата future, което в превод от английски означава бъдеще. Този тип кухни се характеризират с отва, че притежават много екстри, дизайнът им е креативен, разчупен, с фини линии, а функционалността е с редица смарт технологии. При тях осветлението е с възможност за регулиране, настройване нивото на светлина, както и с възможност за управление с гласови команди.

Въобще, кухни, които притежават редица аксесоари, екстри и удобства.

На другия полюс са традиционните кухни, които са изтънчени, със стандартна, традиционна визия, но с механизми, позволяващи удобното им ползване.

Цената при двата типа кухни е осезаема, и това е съвсем нормално. Фютуристичните кухни често имат модули, които оскъпяват цялото обзавеждане. Например, свръхмодерна музикална уретба, интегрирана в кухненски рафтове може да увеличи цената на кухнята с около хиляда лева.

Модулът за разнообрано осветление може също да повичи с няколко стотин лева крайната цена на кухнята. Естествено, това са само примери.

Традиционните кухни нямат екстри, но пък имат своя чар. Особено, ако домакинята държи на традиционното. Нещо друго важно, което пропуснахме по-горе. Когато поръчвате кухня по индивидуален проект, трябва да знаете, че тя трябва да е съобразена с останалата част от жилището. Не отива дизайн на бъдещето за кухня, при която останалата част от жилището е обзаведена в старинен стил.

 

 

 

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org