Съвети за закупуване на акумулатор онлайн

100amperaЕдин от най-плашещите моменти при закупуването на акумулатор онлайн е това, че трябва да заплатите куриерска услуга.
В повечето случай магазинът, който Ви предлага онлайн акумулатори, не се намира в града, в който Вие живеете.
Именно и поради тази причина стотици потенциални клиенти се отказват от поръчката на акумулатор онлайн и прибягват към традиционния метод – посещение на фирма, която предлага акумулатори.

Много е важно да знаете, че повечето от онлайн магазините вече предлагат безплатна доставка на акумулатор! Такъв е и магазин 100ampera.com, който предлага богато разнообразие от акумулатори с марките Berga, KriMax, Baren, Tenax, Veber и други. Ако Ви трябва акумулатор с капацитет от 35 Ah до 225 Ah – то това е точното място.

Освен доставката, друг важен съвет, който сме сигурни, че ще Ви бъде от полза е това, да закупите акумулатор, който да отговаря на Вашето превозно средство.
Например, не е удачно да закупите акумулатор 50 Ah на автомобил, който е 3000 кубика.

Гаранцията – основен елемент при акумулаторите, тъй като не рядко се случва да се появи дефект. Когато той е в гаранция – бива ремонтиран или заменен, което е добър плюс. По този начин, закупувайки акумулатор със срок на гаранция от 3 години, Вие не мислите за това, просто карате.
По отношение на мощността на акумулаторите – всички батерии губят мощността си с течение на времето.
Важно е когато избирате акумулатор, той да бъде на не повече от шест месеца.
Как да познаете на какъв период е акумулаторът ? На самата кутия е обозначено, но Вие спокойно можете да поискате от търговеца подробна информация за това.
Ето и обозначенията – букви и цифри (“A” за януари) и числа за годината (“5” за 2015 г.).

Съветите са кратки, точни и ясни. Ако прочетете тази статия със сигурност ще предотвратите аварии и некомфортни ситуации занапред.
Ако е дошъл момент в който трябва да поръчате, обърнете внимание на магазин 100ampera.com – със сигурност ще останете впечатлени от цените и качеството, както и от отзивчивите оператори, които ще Ви дадат детайлна информация в областта на акумулаторите.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org