Съвети за избор на бебешки колички

Закупуването на нова бебешка количка не е никак лесна задача. Много бъдещи родители, особено при първо дете, се нахвърлят на първата количка, която е привлекла вниманието им, но това не е добро решение.

Защо ли? Ще разберете ако прочетете цялата статия.detski kolichki

И така, съществува правило, което гласи, че бебешка количка не се купува предварително, преди малчуганът да се е появил на бял свят…
Покупката на детска количка, както и на детско креватче става много бързо! Един час работа максимум! Обаче има няколко важни момента, с които Ви препоръчваме да се съобразите.

1. Гледайте количката да е здрава, изработена от висококачествени материали и надеждна. Трябва да знаете, че с тази количка ще се налага да изкачвате стълби, бордюри, да преминавате през дупки и какви ли не препятствия и именно поради това гледайте основата й да е здрава.
2. Маневреност и удобство – гледайте количката да Ви е удобна, да е по мярка и да е лесна за управление.
3. Цветове – нашият съвет е да изберете цветове, подхождащи и за двата пола (с цел за второто да можете да я употребявате отново), повечето бъркат и избират в син или розов цвят в съответствие с детенцето, дали е момиченце или момченце. Изберете червено или сиво с жълто. По този начин ще бъдете максимално гъвкави и ще спестите занапред.

Знайте, че количката ще бъде част от Вашето ежедневие поне в близката една година, затова гледайте да изглежда добре. Обърнете внимание и на колелата, да са високи, да са здраво закрепени.

В обобщение на съветите, написани по-горе можем да Ви препоръчаме бебешки колички Zippy, тъй като отговарят на повечето стандарти и изисквания и са страхотно решение. В ценово отношение също се характеризират с това, че са достъпни за всяко българско семейство.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org