Сутиени за кърмачки

sutien za kurmachkiБременността, раждането и кърменето са естествени физиологични процеси, настъпващи при всяка майка. По време на бременност кожата е по-чувствителна, по-капризна и е добре да се съобразявате с това.
Ако сте родили съвсем скоро, то определено е дошло време за нов тип бельо, такова, каквото да придава еластичност и да не дразни чувствителната Ви кожа.
Представяме Ви сутиен за кърмачки от Bstyle BG
Артикулът, който днес Ви предлагаме, е изработен от висококачествена памучна материя, което го прави удобен, както за ежедневна употреба, така и по време на сън.
Нещо повече, освен, че е изработен от материя, която да не дразни кожата, този артикул е лек и удобен и е с резкопчаваща се чашка.
Любопитно е да знаете, че магазинът разполага с най-различни видове, също така с много различни размери, тъй че това не бива да Ви тревожи, достатъчно е само да се свържете с наш представител и да заявите точния размер. Доставката ще стане съвсем бързо, а продуктът, който ще получите, ще Ви удовлетвори напълно.
С нашите продукти освен, че ще кърмите удобно и спокойно, то ще се чувствате уютно, без да получавате раздразнения на кожата.
Важно е също да знаете, че когато избирате сутиен за кърмене, то трябва да да го изберете малко по-голям, тъй като по време на хранене, гърдите се уголемяват. Поради тази причина е добре да имате впредвид това, за да не ви стяга сутиенът по време на кърмене.
В заключение, когато избирате сутиен, то гледайте за следните показатели:
Уверете се, че сутиенът притежава:
Четири заключалки, което придава допълнителен комфорт;
Широки, неплъзгащи се презрамки, придаващи допълнителна опора;
Дълбог център в предната част за допълнителна подкрепа;
Чашките се разпъват лесно;

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org