Спални комплекти и нашата спалня – мястото в което се зареждаме за утрешният ден!

unnamed-800x600

Има много материали за матраците и техните свойства, техините видове и кой с какво се отличава, като модел и размери.
Тази статия е за „облечените” ни мебели. Тези за които е нужно да се спазват и няколко интериорни правила. Обзавеждане в спалня? – няма проблем, просто прочетете нашите съвети за това как го правят професионалистите. В магазините на ЛениСтил и онлайн ще получите топ мнение и огромен избор в тази област. А ето и нашите професионални съвети… вярваме, че ще ви улесним максимално!

1. Когато говорим за спалня или спалните комплекти, трябва да си представяме нещо семпло, нещо което не е претрупано и не заема много място. Трябва да има пространство в тази така важна за нашето ежедневие стая. За да си почине човек пълноценно и да е готов за утрешния ден е необходимо спокойствие и простор.
2. Леглото, разбира се, е доста ключов фактор. То трябва да е направено с обли форми, без остри краища или ръбове. Колкото е по-голямо леглото, толкова по – добре . Това което е важно да се знае е, че въпреки всеобщите разбирания и мантрата, че леглото трябва да е огромно имате в предвид, че повечето хора не използват и 90% при сън, но психологичната нагласа, че има място и няма да се падне е фактора тук! Размери и видове матраци колкото си искате. Прочетете някое ръководство за избора на подходящ матрак, ще ви е полезно, особено ако не сте много на ТИ с мебелите . Ще покрием в тази статия и хората, чиито размери са над нормите, за хора над 2 метра е добре да се направи поръчка директно от производител (ЛениСтил) за да може да се изработи максимално евтино и качествено спалния комплект, дори и онлайн.
3. Не прекалявайте с мебелите в спалнята, въпреки изкушаващите предложения на търговците за спални комплекти онлайн , вие определяте правилата. Трикрилен гардероб, тоалетка, огромно 2,20 на 2,20 см. легло и 2 нощни шкафчета е до някъде приемливо, но когато се добавят скрин и 24 инчова плазна, е малко се изкривява представата. СПАЛНЯТА е място където се СПИ, нищо повече. Не се яде, не се гледа ТВ, не се канят гости. Там се спи. Тази грешка ви коства много човекочасове, недоспиване, неприятно (за околните) настроение и много потрошени нерви. Дори можете да разгледате онлайн и тогава да поръчате спален комплект.
4. Да поговорим сега за по-техническата част. Материалите от които се изработват спалните трябва да са топ класа. За фирмите производители, като лени стил това не е нещо ново и непознато. МДФ и ПДЧ плоскостите са най-често ползваните материали. Добавка можем да направим за естественото дърво и кованото желязо (рядко ползвано в България). Нашият съвет е влезте в сайта на лени стил, разгледайте спалните, спалните комплекти и ако сте от градовете, където имат физически разположени магазини или мебелни палати отидете директно там и си легнете на бъдещото ви легло. За съжаление онлайн е невъзможно да усетите и да се докоснете до мебелта.
5. Цветове – нещо което на никой не му прави впечатление, а е най-важното . Какви цветове/нюанси ще се изберат за спалнята или спалния комплект, може би, най-ключовото нещо. Ако сте млада двойка в разцвета на брака си или партньорството си, то леко червените нюанси ще направят чудеса! – изпробвано е. Зеленото е за любителите на всичко свързано с природата, те искат да се чувстват свободни и диви, все едно са в планина. Синият цвят е доста пренебрегван в наше време, но той е ключов, ако обичате небесната или морската шир. Жълтото, както се досещате, символизира слънцето и топли. Бялото – цветът на чистотата и тихото спокойствие. Препоръчваме ви всеки светъл цвят, всеки в светлата гама.
6. Използвайте декорации. Ако се колебаете как точно да се позиционират мебелите, то можете да се консултирате с нас. Имайте в предвид, обаче че пред леглото никога не бива да се слага огледало. Този съвет е познат от стотици години… идва от древната култура на Фън Шуи. Ако ви интересува повече, вижте онлайн.

В заключение ние от лени стил можем да се погрижим с лекота за всички детайли за всички ваши проекти и идеи. Изберете нас и ни посетете онлайн!

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org