Шпионски джаджи

Шпионски джаджи? Може би всеки от вас се чуди какво е това. Това са всички онези неща които Джеймс Бонд използва във филмите, или може би инспектор Гаджет. Всичко това вече е достъпно за хората и те могат лесно и бързо да се оборудват като детективи. Ще попитате защо е нужно това ли? Ами причините са много. Живеем вече в един доста странен свят, където всеки се съмнява във всичко. Може би се съмнявате че половинката ви изневерява? Или пък се съмнявате че детето ви е подложено на тормоз в училище или детската градина? Нещо се случва с имуществото Ви и не можете да разберете кой е отговорен? Искате да знаете къде се намират във всеки един момент вашите близки хора, домашен любимец или вещ?

SPY.BG Ви представя някои от тези джаджи с които можете сами да си помогнете с решаването на проблемите.

Скрити камери. Камери, скрити в стилен часовник, дистанционно за кола, запалка, химикалка, очила, хендсфри, шапка, лампа, стенен часовник или даже закачалката на стената. Времето за работа на уредите със скрита камера е от 30 минути до няколко часа в зависимост от батерията. Паметта при различните устройства за наблюдение също варира, но при почти всички случаи, може да бъде допълнена от карта памет с размер по ваш вкус. Възможностите да се снима както в движение, така и от статична позиция, позволяват ползването на скрити камери в почти всякакви ситуации.

Подслушвателни устройства. Позволяват пряко достигане на разговорите до вас в реално време или запис по зададена команда. Работата на този тип техника със стандартна SIM карта и управлението чрез мобилен телефон, ги правят изключително лесни и удобни за ползване. Отдалечеността не е проблем за уредите, които позволяват запис на идеален звук при разстояние, което е по-голямо от 500 м.

Аудиорекордери.  Те са достатъчно малки или добре скрити за да се ползват при множество различни ситуации. Без значение присъствате ли на дадено място, искате да документирате нещо чуто или да подходите професионално към интервю, добрият аудио рекордер ще бъде част от една отлично свършена работа.

GPS проследяване. Точното проследяване и местонахождението в реално време, биха могли да осигурят жизненоважна за вас информация. Сред най-разпространените и логични приложения на GPS проследяването е за защита и следене на автомобили. Безплатни платформи и мобилни приложения допълват работата на вашето gps проследяващо устройство.

Разбира се на пазара съществуват още много устройства. Вие сами можете да изберете от какво точно имате нужда и какви са вашите цели. А една консултация от специалисти като SPY.BG никога не е излишна.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org