Сексуална слабост (импотентност)

снимка: narodnoe-sredstvo. ру

Основните причини за дискомфорт в леглото, ако позволите така да се изразим, са предимно психологически, емоционални, свързани с предстоящия полов акт. В някои случаи сексуалната слабост може да бъде причинена от заболявания (простатит, диабет, алкохолизъм и др.). Имайте предвид, че повечето мъже поне веднъж в живота си са преживели момент на сексуална слабост поради страх от провал. При следващия опит самият страх може да причини импотентност и да се установява порочен кръг. Следните продукти ще ви помогнат да се върнете към пълноценен сексуален живот:

  1. Циалис– ще премахне страха, разочарованието и ще помогне на човек да се чувства по-свободен. Внимание, продуктът е желателно да закупите, само след консултация с личен лекар.
  2. Стимуланти Пиокал.
  3. Билков чай ​​Vityaz е многокомпонентен състав, който влияе положително на почти всички връзки, отговорни за пълноценния сексуален живот: регулира жлезите с вътрешна секреция и метаболитните процеси в тялото, укрепва кръвоносните съдове, засилва производството на полови хормони и тонизира мускулите.
  4. Балансът на витамините и микроелементите е важен. MIGI, Floritsa, Apilam, Kedrosil ще помогнат за постигането на това.
  5. Адаптогените надеждно и деликатно ще допринесат за подобряване на метаболитните процеси в организма: маточина Жива вода, тибетски билков чай, Флорица.
  6. Прочистването на организма също е предпоставка – изключването на алкохол, никотин. Препоръчително е да се използват сорбенти за пречистване: Beloyar (с екстракт от женско биле), Hitovit, Polykhit.
  7. Ароматерапия: портокал, пачули, карамфил.

Естествено, не бива да пропускаме и храните и напитките, които помагат да се предразположи човек. Например, червеното вино, дори и кафето, много спомагат за пълноценен полов живот.

Стресът и напрежението, породени от натовареното ежедневие, често правят така, че хората да нямат желание за полова активност, а това, от своя страна води до редица проблеми, както в семейните отношения, ако се говори за съпрузи, така и във връзката, ако приемем, че половинката са гаджета.

Импотентност – най-общо казано, това означава липса на сила на пениса на човек.

Трябва да отбележим, че еректилните дисфункции зачестяват и се очертават като предизвикателство на 21 век.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org