С какви рекламни тениски да облечем служителите си?

Бизнес

Тениските са достъпен рекламен артикул, чиято универсалност, широк асортимент от модели, цветове и редица други качества ги превръщат в предпочитан рекламен продукт и отлично решение за работно облекло.

С брандирана тениска можем да промотираме успешно текуща рекламна, социална и всякакъв друг вид кампания. Възможността за отпечатването на лого, фирмено послание и редица други графични елементи предполага същите да бъдат успешно използвани за фирмено облекло в широк спектър от професионални дейности.

Изборът на рекламна агенция за брандиране на тениски представлява ключов момент. За постигане на ефективна реклама, осигуряване на фирмени униформи и т.н., с оглед постигане на отлична възвръщаемост на инвестицията, е важно да се доверите на доказани брандове и рекламни изпълнители.

Как да го реализираме лесно и как да бъдем сигурни, че сме направили най-добрият избор?  Отговорите предстои да разберем в следващите редове.

Защо да се доверим на рекламни тениски в търсене на фирмено облекло и/или промоционален текстил?

Преди да видим с какви рекламни тениски да облечем служителите си, струва си да отговорим на въпроса “защо?”.

На първо място, заради постиганата емоционална ангажираност с бранда. Когато тениската е стилна и качествено брандирана, бихте могли да очаквате, че тя ще изпълни своята роля. Тя ще се носи от притежателя си не веднъж или два пъти, а системно. Това предполага продължителна експозиция на бранда.

Съзнателният избор да носим точно определени дрехи, независимо дали защото етикетът го изисква (работна униформа), и/или по желание, е признак за емоционална свързаност с мисията на компанията.

Тениските са предпочитан продукт поради високата стойност, която имат за потребителя. Фактът, че служителите ни носят тениски, брандирани с лого и послание, представящо фирмената ни визия, е показателен за стойността, която има една на вид обикновена тениска.

Какви тениски да подосигурим на служители и работниците си?

Качествени, удобни и стилни. Така най-общо бихме могли да очертаем спектъра от качествата за рекламните тениски. Те биха били особено ефективни за фирмените ви промоции. За да постигнем тези качества в комплексност, определящо значение има изборът на рекламна агенция и производителят им.

В тази връзка си струва да споменем два бранда, които имат световно признание – James Nicholson и Keya Europe. Официален ексклузивен представител на James Nicholson България u Keya тениски у нас е рекламна агенция N1Adv.

В портфолиото и на двете марки присъства широко разнообразие от модели – стандартни тениски, модели с яка, V-образно деколте и други. Освен между разнообразие от модели, избирате и сред богата гама от цветове, размери и материи. Те предлагат отлична възможност за брандиране с лого и дизайн по избор на клиента, съобразно търсените цели.

Сред ключовите предимства на предложенията на Keya се отличават – атрактивна цена при покупка на едро, възможност за висококачествено брандиране и други. На James Nicholson цената също е една от най-атрактивните при покупка в големи количества. Брандът има не по-малко позитивна репутация в глобален аспект. Текстилните продукти на James and Nicholson намират широко приложение както в областта на рекламата, така и с оглед осигуряване на работно облекло за нуждите на редица индустрии.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org