С Bitak.net – купувай и продавай изгодно!

Възможности, предоставяни от Bitak.net

Bitak.net е сайт за безплатни обяви, който разполага с ефективна търсачка и удобни рубрики. От 2004 г. насам ние свързваме купувачи и продавачи и помагаме на клиентите си максимално бързо да намерят или да предоставят информация за предлагани стоки и услуги.

Всеки ден обявите в сайта Bitak.net се виждат от хиляди потребители из цялата страна.

Обяви в платформата могат да публикуват както частни лица, така и компании, което от своя страна дава възможност на посетителите на сайта да придобият както вече употребявани, така и чисто нови стоки.

Рубрики за публикуване на безплатни обяви

Потребителите на Bitak.net могат да публикуват безплатни обяви в 10 главни рубрики:

– имоти;

– авто-мото;

– туризъм;

– компютри и конзоли;

– електроника;

– работа;

– курсове и обучение;

– стоки;

– услуги;

– домашни любимци.

Статистиката ни показва, че сайтът се посещава от активно работещи и платежоспособни хора. Това са купувачи, продавачи или просто потребители, които се интересуват от определен артикул и не могат да го открият по магазините.

Публикуването на обяви в Bitak.net е напълно безплатно! Ежедневно вашите обявите се виждат от хиляди посетители на платформата.

Спечелете награда!

Освен че можете да добавите обява, в която да предложите определена стока или услуга на ползвателите, вие получавате възможност да спечелите и награда! Сайтът за безплатни обяви Bitak.net предлага уникален шанс на клиените си да спечелят 100 лв с всяка добавена и активирана обява. Това се случва в края на всеки месец, когато чрез жребий се избира победител сред потребителите, публикували обява през съответния месец.

Добавянето на повече обяви в сайта дава на всеки по-голям шанс да спечели. Победителят получава награда в размер на 100 лв, като името му се обявява на страниците на Bitak.net.

Съвети за създаването на ефективна обява в Bitak.net

За да въздейства по-силно на евентуалния клиент, вашата обява трябва да е оформена възможно най-атрактивно. При създаването на безплатна обява в сайта добавете подробно описание на стоката или услугата, качествени снимки, точната стойност на продавания артикул, неговото местонахождение и детайли относно условията на доставката. Препоръчваме също така в обявата да бъдат добавени колкото се може повече контакти – мобилен телефон, skype, е-mail, фейсбук профил и т.н, за да има различни начини, по които клиентът да се свърже с вас при проявен интерес.

В заглавието и текста на обявата добавяйте определени ключови думи, които точно да описват предлаганата от вас стока или услуга. Това е от голямо значение за ефективното излизане на обявата в търсачката и съответно по-бързото й и лесно намиране от страна на потребителите.

Промо обяви в Bitak.net

Най-голямо внимание получават тези обяви, които са разположени на заглавната страница на сайта. Това се постига посредством използването на опцията “промо обяви”, която осигурява възможност на повече потребители да достигнат до обявата ви и да прегледат вашите артикули.

Сортирането на обявите в Bitak.net става по датата на публикуването им, тоест по-старите обяви непрекъснато се изместват на по-задните страници. Промо обявите перманетно се намират на заглавната страница на сайта, което от своя страна дава повече възможности за реализиране на успешни сделки.

 

 

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)
С Bitak.net - купувай и продавай изгодно!, 5.0 out of 5 based on 2 ratings