Рисуване на картини по номера

Дом и семейство

Не всеки има талант да рисува. Но за да рисувате добре, не е нужно да сте професионален художник. На помощ идват качествени картини по номера, в комплекти с платна, бои и четки.

Всичко, което се изисква, за да създадете свой собствен шедьовър, е постоянство и желание за постигане на резултати. Много хора, след като рисуват платна по номера, придобиват опит в комбинирането на цветовете, „твърдостта“ на ръката и впоследствие често се опитват да рисуват сами.

Най-добрите картини по номера върху платно трябва да се избират въз основа на качеството на основата (картон или специална ленена тъкан с носилка), боите и чертежа. Те трябва да се виждат, но не толкова, че да прозират изпод боята.

Най-добрите марки за рисуване по номера

Има много комплекти за рисуване и всички са в приблизително един ценови сегмент. Най-добрите производители на картини по номера имат собствено производство, контролират технологията от нулата или купуват стоки само от доверени доставчици, които гарантират качество.

Има картини с различно ниво на трудност

В допълнение към конфигурацията, на която трябва да обърнете внимание, определено трябва да вземете предвид сложността на парцела.

Тази стойност варира от 1 до 5, където 1 е най-лесното ниво, а 5 е най-трудното ниво. 1 е малък по размер сюжет с най-често детски, карикатурен образ. Оцветяването на такава картина е идеално за творческо свободно време с дете. 2 – картини от всякакъв размер могат да имат такава сложност, защото сюжетът може да се състои от големи сектори, например картини в стил поп арт или абстракция. 3 – едно от най-често срещаните нива на трудност, картините са доста подробни, но все пак не са трудни за писане и са много удобни за начинаещи. 4 – оптималното ниво на сложност, повишената детайлност доближава създадената картина до оригинала, който служи като основа за създаване на схемата.

5 – най-високото ниво на детайлност, платното е разделено на малки сектори и това ви позволява да постигнете максимално съответствие с оригиналната картина.

Размер на картините по номера

При рисуването по числа размерът е важен.

За начинаещи художници препоръчваме да обърнете внимание на размерите на платното от 30×30 или 30×40 см. Това е най-добрият вариант за рисуване на детайлна картина, без да се потапяте в най-малките сектори и без да губите творческия си плам, защото процесът все още е много далеч от края. . Използвайте филтъра “Размер”, за да намерите правилния.

Брой цветове

Броят на цветовете зависи само от цветовата схема на парцела. Няма нищо общо със сложността. Като правило има по-малко цветове в картини с малък размер, но сюжетът се отличава и с простотата на композицията, която не изисква разнообразие от нюанси. В комплекти със среден или голям размер цветовете могат да бъдат от 8 (например монохромно изображение) до 35. И ако това е триптих или модулна картина, тогава броят на цветовете може да бъде увеличен до 45.

Смесване на бои

Комплектите без смесване на бои ви позволяват да не губите време за създаване на нови нюанси. Тоест цялата палитра от цветове вече е в комплекта. Необходимо е само да боядисате определен сектор с номер с боя със същия номер.

И така, поговорихме за рисуване на картини по номера, предстои да помислите за закупуването на такива, било то за подаряване, било то за Ваше ползване.

Най-поръчваните картини за рисуване по номера

За Ваше улеснение сме подготвили няколко мотива, които са сред най-търсените и които Ви препоръчваме, ако нямате точен ориентир.

  • Много често се поръчват:
  • Картини по номера с животни, предимно кучета, котки.
  • Поръчват се и градове и села, в есенни, зимни, летни нюанси, пейзажи.
  • Картини за рисуване на цветя също са сред предпочитаните от младите и тепърва изявяващи се художници.

Е, надяваме се, че сме Ви приковали вниманието! Можете да поръчате онлайн картина за рисуване по номер. Препоръчваме да разгледате предложенията от онлайн магазин Estela.bg!

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org