Ремонт на ВиК инсталации и оборудване в София

ВиК София Дом и семейство
ВиК услуги София
ВиК услуги София

Далеч не е тайна, че много често водопроводните устройства се развалят в най-неподходящия момент. Има неизправности на сензорната система, проблеми с потока на водата, неприятна миризма от канализацията, запушвания и др. Никой не иска да се примири с тези проблеми. Те искат да бъдат елиминирани бързо и без да се харчат много пари за това. Компанията “Vodoprovodchik.net” предоставя цяла гама от услуги на майстори за монтаж и ремонт на ВиК в София и София област.

Можете да се свържете с нас за всякакви задачи, от капещ кран до пълна подмяна и монтаж на душ или джакузи.

Защо трябва да се свържете с нас?

  • Въпреки факта, че компанията съществува едва от 2010 г., тя с право успя да спечели доверието и любовта на клиентите. Те идват при нас отново и отново. Нашият персонал е екип от професионални висококвалифицирани майстори с дългогодишен опит. За тях няма трудни задачи, цялата работа се извършва в най-кратки срокове и много гладко.
  • Даваме гаранция за всички видове услуги и стоки. Ако забележите неизправност, ние незабавно ще дойдем при вас, ще извършим диагностика и ще отстраним проблема. Гаранционните ремонти се извършват напълно безплатно. Ние сме отговорни за качеството, затова ще направим всичко възможно, за да останете доволни и да можете удобно да използвате инсталираните от нас устройства.
  • В нашия арсенал имаме най-иновативните и технологично напреднали инструменти, разработени с помощта на съвременни технологии. Когато правим ремонт, екипът винаги има пълен комплект със себе си.
  • Работим дори през уикендите и празниците. Ние отлично разбираме колко заети са хората в съвременния свят. Всеки има своите неща за вършене, работа, определено време за почивка. Следователно можете да поръчате идването на екип по всяко време. Благодарение на иновативната технология, която използваме, нивото на шума по време на ремонтните дейности е значително намалено. Следователно монтажът на всички продукти може да се извърши дори късно вечер.
  • Винаги сами сглобяваме пълен комплект от необходими продукти и устройства за ремонт или монтаж. Не е нужно да купувате нещо сами, ние се грижим за това.
  • За всички клиенти се предоставят отстъпки. За първа поръчка ще получите 10% отстъпка, за това попълнете формата в сайта. Операторът ще ви се обади обратно, като използва посочената информация за контакт в рамките на минута и ще ви каже за всички условия на промоцията.
  • Можете сами да изберете начина на плащане на стоки или услуги. Това може да стане с банкова карта или в брой.

В нашия каталог можете да се запознаете с цялата гама от предлагани услуги. Те включват:

  • Монтаж на вани, джакузита , душове , бидета , радиатори,  писоари, кранове , сифони и др.
  • Ремонт на тоалетни чинии , инсталации , мивки и много други.

Всяко описание на услугата е придружено от подробно описание с всички нюанси на процеса на монтаж и ремонт. Преди да направите поръчка, можете да ги проучите задълбочено. Ако сте загубени с избора, нашият специалист ще Ви помогне. Свържете се с него по всяко време.

Източник: Maistor.org

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org