Ремонт на щори – защо е важно следгаранционното им обслужване?

На практика се оказва, че можем да поръчаме щори на всяка една фира и това да е качествено изпълнено. Всъщност обаче, когато се нуждаем от следгаранционно обслужване срещаме не малко проблеми, с които трябва да се справим навреме. Търсенето в интернет на ремонт на щори Бургас като резултати не са много вариантите, които излизат. Всъщност се оказва, че този трудоемък процес изисква доста специфични умения и докато да се снемат размери, изработят щори и бъде направен монтаж е нещо съвсем под формата на рутинна дейност, то при демонтажа има доста повече работа.

Кипро Бургас предлага услуга, която е свързана именно с проблемите, които са вероятно възникващи в процеса на експлоатация на щорите. Това е момент, който не взимаме предвид, когато купуваме нови, но след изтичане на гаранционния срок се питаме дали фирмата, която е изпълнила поръчката ще обслужи вече развалената ни щора. Затова преди да купим и поръчаме щори, без да има значение какви са модела и размера,е хубаво да предвидим всички възможни неща, като това да потърсим сервизно обслужване. Така няма да се налага да купуваме нова щора, а сома ще бъде отстранена повредата.

Как работи Кипро Бургас? Ще ви запознаем в детайли с този процес, тъй като наистина може да се окаже, че доверието , изградено от нашите клиенти би било полезна и бъдещите такива. На първо място поръчката която правите е добре да бъде със снети от монтажниците размери. Сигурно си мислите, че прозорците у дома със стандартни параметри, но всъщност да се окаже, че грешите. Друга грешка, която е основна и много клиенти правят е сами да измерват дограмата и да идват в магазина в Бургас с размери. Това може да се окаже не съвсем точно и в последствие монтирането да бъде затруднено. Затова точните и верни размери са основен и важен фактор, който производителя държи да взима на място.  Изпълнението на поръчката по точно нейния срок зависи от сложността на избрания модел. Има клиенти , които държат на дизайнерски модели, които изискват повече време за изработка. Затова още при оформяне на договора Кипро Бургас уточнява и тази съществена подробност. Гаранционния срок и ремонта , както и изцяло техническото обслужване на  щорите е момент, който клиента трябва да уточни с изпълнителя. Имайте предвид, че детайлите са много определящи. От качествения производител и монтаж зависи не само колко дълго ще ползвате щорите , но и дали изобщо те ще имат нужда от ремонт. Ако все пак настъпи такъв момент то Кипро Бургас ще извърши професионално извънгаранционно обслужване и отстраняване на повредата.

 

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org