Ремонт на луксозен апартамент в София

Дом и семейство

Искате ли да живеете красиво, да се насладите на безбройните предимства на своя перфектно проектиран дом? Поръчайте цялостен ремонт на луксозен апартамент в София с компанията Ем Строй Ремонти. Ние от много години се занимаваме с изпълнението на наистина гениални покрития на недвижими имоти с интегриране на всякакви дизайнерски шедьоври. Имаме богат опит в работата с материали от най-високо качество по отношение на качество и надеждност, така че резултатите от нашата работа със сигурност ще зарадват всички и безкрайно ще ви радват с великолепието и оригиналността си.

ЦЕНИ ЗА ЛУКСОЗНИ РЕМОНТИ В София

Луксозният ремонт на апартамент включва използването на висококачествени и скъпи материали, както и участието на най-добрите експертни дизайнери в тази индустрия. Разбира се, цената на такъв ремонт ще бъде доста голяма, но напълно оправдана.  Трябва също да добавите към него:

Изборът на материали за грубо и фино довършване. Предлагат се 2 категории:

 • използване на висококачествени материали;
 • използването на довършителни материали с намалено съдържание на фенол и повишена екологична ефективност.

Ако искате да изпълните индивидуален дизайнерски проект, можете да използвате услугите на опитен дизайнер, който ще разработи 3D оформление с всички детайли. Така можете да проучите подробно характеристиките на избрания проект и да направите промени, ако е необходимо.       

Значението на луксозното довършване 

Ремонтът на елитни жилища е вид индикатор за платежоспособността на собственика, както и индикатор, че той не е безразличен към това къде и как живее. Красивите декори на стената, над вратите, на пода, елегантните декорации и други детайли, всичко заедно говори за богатството на собственика. Той е здрав и може повече, защото обикновено не свършва с дизайнерски ремонт. Комфортът е двусмислено понятие, защото винаги можете да се стремите към него, без да го достигате.

Ремонтът на апартамент с дизайнерски стил е начин за успокоение. Средата е от голямо значение за човека. Всеки детайл в неговия интериор трябва да е на мястото си, а това може да се постигне само с помощта на специалисти. Интериорният дизайн е възможност за себеизразяване. Можете да кажете много за собственика, като видите резултата от неговото желание и упорит труд на екип от експерти в луксозното довършване.

 

РЕМОНТЪТ НА ЛУКСОЗНИ АПАРТАМЕНТИ СЕ ИЗВЪРШВА НА ЕТАПИ:

 • Разработване на дизайнерски проект (елитни ремонти се извършват само по проект на дизайнера);
 • Разработване на техническа документация;
 • Координация в управляващото дружество;
 • Доставка на проекти за строителни материали;
 • Извършване на комплекс от груби бояджийски работи (шпакловка и изграждане на прегради, шумоизолация и др.);
 • Инженерни работи (окабеляване на комуникации, ел. инсталация и ВиК);
 • Завършване на обекта с довършителни материали
 • Фини довършителни бояджийски работи (плочки, тапети, боядисване и др.)
 • Завършване на апартамента с мебели и битова техника и монтаж
 • Почистване след ремонт
 • Контрол на качеството и доставка на обекта.

Можете да поръчате ремонт на луксозни апартаменти в София и региона чрез нашата компания. Специалистите работят с клиенти повече от 15 години, активно си сътрудничат с производителите на строителни и довършителни материали, което ни позволява да поддържаме доста достъпни цени за всички видове услуги.

 

Какво е необходимо за извършване на луксозен ремонт?

За да живеете в красив и комфортен апартамент, да се насладите на всички предимства и комфорт, трябва да ни се обадите. Приемаме заявки за ремонт на недвижими имоти онлайн, в офис и по телефона. Работим с всякакви клиенти и техни доверени представители.

Сътрудничеството с нас е както следва:

 • Първо клиентът се свързва с нас и ни казва какво би искал да види в своя апартамент.
 • Нашият специалист, като опитен дизайнер и художник, му представя каталог на завършени работи или примери с опции за декор, различни модели и други детайли. Също така, клиентът може самостоятелно да намери пример за това, което би искал да приложи в дома си. Ние работим с проекти от всякакво ниво на сложност и можем да направим декор за всеки вкус.
 • За да може клиентът да види напълно бъдещия образ на своето жилище, в специална програма се разработва оформление. Високата точност и детайлност ще ви позволи да проучите всички характеристики на бъдещия интериор възможно най-точно.
 • Когато оформлението е одобрено и са направени всички промени, се изготвя набор от техническа документация за по-нататъшно одобрение от управляващото дружество, ако се отнася не само за леки козметични ремонти.
 • Документите предполагат наличието на точна оценка за всички предстоящи разходи. Посочени са всички видове работа и материали, които ще бъдат използвани. В същото време клиентът се задължава да изгори услугите изцяло при доставката на проекта, като се вземе предвид предплащането.
 • Извършва се избор на материали и варианти за дизайнерска декорация на апартамента. Има много идеи, но в същото време всеки нов апартамент е поредната книга, която трудно се повтаря. Уникалността е нашето основно предимство и характеристика.

Всеки клиент е много важен за нас, затова намираме отделен специалист, който е готов да прекара много време с клиента, за да намери най-подходящото решение. Нашите майстори ще могат да повторят всеки стил и дизайн. Вие мечтаете, а ние материализираме вашите мечти, създавайки най-комфортните условия за живот и отдих.

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

Компанията „Ем Строй Ремонти” съществува на пазара за такива услуги от дълго време, така че е готова да предостави на всички свои клиенти много предимства:

 • Възможност за реализиране на проекти от всякакво ниво на сложност. Това може да бъде модерен минимализъм или класика на Ренесанса. Имаме опитни дизайнери, които ще предложат много наистина вълнуващи идеи за създаване на уникален дизайн.
 • В работата се използват само най-висококачествени и издръжливи материали от водещи производители. Особено внимание се обръща на екологичните показатели, които характеризират цялостното качество и стандарт на живот в бъдеще.
 • Внимателен подход към всеки клиент. Всяко малко нещо, което по някакъв начин може да повлияе на цялостната картина на интериора, ще бъде взето под внимание. За тази цел се разработва невероятно точен и много детайлен 3D проект.
 • Оптимални цени, отговарящи на качеството на извършената работа. Ние поддържаме елитен статус и следователно цената е подходяща. Всичко евтино е лошо направено и опасно за здравето. Ние правим качествено и от векове, като мислим за вашето здраве като за наше собствено.
 • Имаме много връзки с други дизайнерски компании, така че винаги ще намерим правилния експерт в определена област. Ние ще извършим ремонти от всякакво ниво, които ще ви донесат радост през целия ви живот. След ремонт извършваме и услуги по възстановяването му при неволно увреждане на довършителните елементи.
 • Елитният ремонт включва извършването на цялата работа от подготвителната до почистването на помещенията. Имаме и експерти по обзавеждане, ако искате да актуализирате нещо повече от стени и подове. Ние ще намерим идеалното обзавеждане за Вас, което идеално ще хармонира със създадената атмосфера на уют и комфорт.
 • Всички етапи на ремонта подлежат на задължителен контрол на качеството, защото той става решаващ. Проверяват се свойствата на материалите, цветовете, съвместимостта на нюансите, параметрите на геометрията. Всичко трябва да е перфектно, защото това е елитен ремонт. Ако е необходимо, проблемният етап ще бъде преработен до постигане на необходимото качество.

За да разберете характеристиките на сътрудничеството с нас и да получите обща консултация, обадете ни се по всяко удобно време. Винаги готов да приемем вашите обаждания и да се захванем за работа незабавно. На първата среща ще бъде обявена приблизителната стойност на извършената работа. Ние гарантираме високо качество, безупречен външен вид и максимално удобство при работа с изработените стоки.

Обадете ни се днес и поръчайте първото безплатно посещение на мениджъра в обекта. Вашият апартамент е достоен за дизайнерски материали и елитни ремонти от най-високо ниво. Започнете да създавате своя мечтан дом с нашата компания!

Елитният ремонт на апартамент е изборът на тези, които на първо място оценяват високото качество на извършената работа и едва след това цената. За разлика от стандартните ремонти, този вид услуга включва използването на сложни и скъпи луксозни довършителни материали, както и съвременни технологии.

Такава работа може да се извършва само от майстори с висока степен на професионализъм. Не е достатъчно само да закупите подходящите материали, важно е да можете правилно да видите общата концепция на ремонта.

Източник https://www.maistor.org/

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org