Реклама с перфофолио и фолио. Съвети от G-prodesign

Рекламата е навсякъде около нас. Тя е водещ фактор един бизнес да бъде успешен и добре развиващ се. Правилното позициониране и презентиране води до повече потребители и консуматори на определеният продукт. Ролята на рекламата  е да направи стоката продаваема и желана от всеки един , който я види.

Тенденциите в развитието на това е употребата на брандирани фолиа или перфо фолио.  То е с висока устойчивост и лесно за употреба във всякакви условия.

Какво представлява и къде се използва? Перфофолиото , като цяло този тип фолиа намират приложение в изработката на различни бизнес брандове. Те могат да са например стрелки, които указват къде е Вашият магазин или заведение. Те дават също така и информация относно цялостната дейност на фирмата. Това е идеалният материал,който лесно можете да поставите на   стъклени витрини, врати, прозорци и други. С негова помощ можете да виждате от вътре навън, но пък минувачите отвън виждат единствено рекламата, а не това което се случва вътре.  Видимостта в случая е едностранна, но въпреки това светлината свободно прониква в помещението. Тези фолиа се използват най-често в студията за красота, аптеки и т.н.

То е двуслойно.  Външният, горен слой е от ПВЦ материал, а долният, вътрешен е апликация. Тук има варианти , например да се направи така, че отвън навътре да има някаква видимост, макар и само загатваща за това какво се извършва.

С негова помощ разнообразявате визията на търговският обект. Можете да прикриете различни неравности и недобре изглеждащи части от прозорците. Най-големите марки използват тези фолиа и то не случайно. Те пресъздават една друга реалност и значимост.

Самото наименование на фолиото, а имено перфо, ни насочва към това, че то е на дупчици, перфорирано. Точно тава е ролята им да създават визуализация, а не изцяло да прикриват Обърнете внимание, когато пазарувате от магазина до вас, витрините са пълни с реклами от точно този тип. Срещат се дори по прозорците на таксито или пък трамвая, с който се возите всеки ден.

Не подценявайте избора на фирма, която да изработи и направи печат на перфо фолио. Изберете професионалисти, които ще Ви напътстват в избора Ви и ще направят поставянето точно както трябва.

Много важен момент е да имате предвид това къде точно ще се залепя фолиото, дали в магазин, на превозно средство или друго. Както при всеки един продукт винаги залагайте на качественият, тъй като това е основен фактор за това колко време ще използвате.

За поставянето се изисква висока прецизност. Въпреки, че изглежда прекалено лесно за монтаж върху всякакъв тип повърхност, това не е точно така. Всяко изкривяване ще доведе до поява на балончета с въздух и до не добре изглеждаща реклама. При правилно поставяне перфо фолиото не се отлепва и разкъсва. Цветовете се запазват и не се променят дори от пряка слънчева светлина. Цените са изключително приемливи и достъпни.  И отново напомняме да предпочетете професионално изявени производители на такива фолиа, а не аматьори които са решили че могат да направят всичко, но за Ваша сметка.

Насладете се на новата визия, която ще приеме търговския ви обект. Накарайте и клиентите Ви да се чувстват значими и специални.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org