Регистрация на фирма в Русе

Ако имате партньор, който се намира в Румъния, но желае да развие бизнесът си и в България, то е време да го насочите към хора, занимаващи се с юридическа дейност, които лесно и бързо да помогнат за тази трудоемка задача по регистрация на търговска марка, регистрация на седалище, дейности и други.
Именно и поради тази причина Ви съветваме да се обърнете към Евристика EU.
Любезният и добре подготвен екип на счетоводна къща Евристика е готов да разреши всяка Ваша дилема, свързана със счетоводно обслужване, трудово-осигурителни услуги за Вашият персонал, рекламно обслужване и други, необходими за старт и развитие на малки, средни и големи предприятия.
Няма как да не споменем, че повече от десетилетие компанията предлага подобен тип услуги на територията на град Русе, като старт на основната си дейност е белязан през далечната 2006 година.

Отварянето на нова фирма не е никак лесна задача, но хора, които знаят тънкостите лесно и бързо могат да свършат задачата, която иначе би Ви затруднила. Няма как да не споменем, че регистрирана в България фирма позволява търговия в Европейския съюз, което е и привлекателно за чужденци, искащи да стартират бизнес на територията на Европа и България.

Какви са важните стъпки за регистрация на фирма? Най-важно е да подберете добре дейностите, за да е по-лесно вбъдеще.
Друго важно нещо е да имате фримен знак, т.нар. лого. Много сериозно внимание трябва да се обърне на фирменият знак, тъй като още при самото създаване на печат е необходимо да се използва. А ако имате сериозни бизнес намерения, то логото би се използвало в печатната реклама и естествено, при онлайн рекламата, затова е важно да обърнете сериозно внимание и на този елемент от бизнес начинанието.
Все пак трябва да обобщим стъпките за регистрация на фирма в Русе:
1. Подбор на търговско наименование. Важен елемент, при който може да получите професионални съвети, за да бъде звучно, лесно запомнящо се и да бъде подходящо за бъдеща популяризация.
2. Адрес на регистрация. За целта е необходимо да имате временен адрес, важен елемент, в случай, че сте от чужда страна.
3. Документално се оформят бланките, нещо, което прави фирмата, спомената по-горе. Тази стъпка е много трудна и в случай, че нямате опит ще Ви е изключително трудно да се справите. Тук присъстват учредителен акт, уверение за уникалност на фирмата, такса за внасяне на документи и други.

В общи линии в град Русе има немалко компании, занимаващи се с подобна дейност, но Евристика ИЮ е една от най-добрите.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Регистрация на фирма в Русе, 5.0 out of 5 based on 1 rating