Различните видове холни секции според типът им и цената

mebeli_holi_garnituriРазличните видове холни секции според типът им и цената. Какво трябва да знаем за тях ?

Без съмнение с наближаването на коледните празници всеки иска да обзаведе домът си с нещо празнично и ново. Какво по – хубаво от холна секция ? J Но каква да изберем, към какво да се насочим, това е нещо, което ще наблегнем в тази статия. Ще се опитаме да се поберем в малко текст, защото никой не харесва, както се знае, дълги публикации.

Видовете са доста…. с гардероб, с място за телевизор, с рафтове, чекмеджета и много други… да не говорим, че има ъглови, модулни и прочие. Без съмнение секцията е душата на холът ни и трябва да се погрижим всичко да е на сто процента! Помислете, само, колко неща стоят на нея, колко много вехтории, от старите книги на баба до модерният 42 инчов телевизор.

Да преминем към същината на холните секции – вземете си по поръчка, ако искате прекалено много екстравагантни неща. Това ще е изходът от ситуацията на многото изисквания, а малкото готови модели. В момента са изключително нашумели т.нар. LED секции за хол, които са изключително стилни, но малко трудно се поддържат. Въпреки това, ако сте фен на ефектните неща, можете да се насочите към тях. Във витрините можете да поставите старият порцелан от сватбата или йенското стъкло на баба, което тя винаги ви кара да покажете, за да се увери, че не сте го изхвърлили.Цените на секциите никога не са били високи, а повечето производители се борят ценово за клиентите. Затова холни секции цени е доста често срещана асоциация. Всеки търси ако може да спести някой лев и да му излезе сметката.

Мебелите, секции, особено за хол и холните, като размер са много, много различни… Проектирани така, за да може да пасват навсякъде, но често се налага промени, затова препоръчваме да се насочите или към модулни ( които могат да се разместват ) или към такива, които се правят по поръчка.

Позаинтересувайте се от безплатна доставка и монтаж. Често фирмите ви подлъгват с това, че имат добра цена, но имат голяма монтажна такава. Можете да видите за празниците на изплащане да се вземе, има доста промоционални заеми.

Огледайте или попитайте с какви механизми е секцията, да не е от времето на така известната ви баба…  Можете да видите дали са пуш механизъм, при който се бута и се отваря автоматично. Може цената да е малко по – висока, но си заслужава!

Материали : без съмнение 99% от мебелите – секции, особено холните са МДФ и ЛПДЧ, ако не можете да се ориентирате какви са тези съкращения – пресовани частици. От много време не се правят холни секции от масив – тежки и естествено издръжливи.

Витрините могат да са от матово стъкло или обикновено. Препоръчваме леко матовото, защото не си личи, когато е изцапано, препоръчително, ако имате деца. Винаги са ги привличали секциите с малките ръчички и пръстчета, знаете за какво говорим.

Благодарим ви за вниманието и надяваме се да сме ви помогнали в избора или поне да сме ви дали насока на мислене, възползвайте се от офертите за коледа и празниците, без съмнение ще са много добри. Огледайте и секции по поръчка, ако си търсите за хол.До скоро!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Различните видове холни секции според типът им и цената, 5.0 out of 5 based on 2 ratings