Рамки за очила – как да се грижим за тях?

Бизнес

Рамката за очилата е не по-малко важна част, от самите стъкла. Хубаво е рамката да е удобна, здрава и лесно да се почиства.

Ето и някои интересни съвети за покупката на очила, и по-точно на поръчка на рамки за очила.

Съвет. Не бързайте да дкупувате нова рамка за очилата, ако настоящата Ви е удобна, ако сте свикнали с нея.

Обикновено не е необходимо да купувате нови медицински или слънчеви очила всеки сезон. Но пластмасовите рамки могат да се надраскат с течение на времето, дори ако спазвате всички правила за грижа за очила. И така, трябва бързо да разрешите проблема с драскотини по рамката? Има прост и скромен начин да обновите любимия си чифт очила за миг. Може би това ще бъде особено полезно за детските рамки, които по-често се третират с пренебрежение, отколкото възрастните.

Инструкции за добра поддръжка на Вашите очила

Измийте лещите и рамките за очила старателно с топла сапунена вода, за да отстраните останалата мръсотия и прах. По време на тази процедура бъдете внимателни – медицинските очила са много крехко нещо. Нямате представа колко неочаквано могат да се счупят.

Нанесете специален спрей за почистване на лещи и избършете очилата с мека кърпа. Такава микрофибърна кърпа може да се купи в аптека или онлайн оптика. Структурата на тази тъкан съдържа специални влакна, които не позволяват да се влоши ситуацията – да се повредят или надраскат очилата още повече. Това се отнася както за стъклата, така и за рамките.
Нанесете малко количество вазелин върху рамката. Той ще покрие драскотини и ще запълни празнини, правейки ги по-малко забележими.
Втрийте петролното желе в рамката с кърпичка за очила.
Ако все още виждате драскотини, повторете целия процес от четири стъпки още веднъж. Ако вашите драскотини са толкова дълбоки, че не могат да бъдат коригирани, може наистина да се наложи да си купите нови очила.

Погрижете се за любимите си очила, все пак те са част от вашата харизма, имидж и индивидуален стил.


Ако рамката ви вече е изхабена, няма какво да направите, освен да поръчате нова.

Ние Ви съветваме да потърсите евтини рамки за очила онлайн, а ако не намерите подходящи, да посетите център, предлагащ такива продукти.

Мястото, от което да поръчате очила, стъкла, рамки и други аксесоари, това е bettervision.bg – онлайн магазин, специализиран именно в подобни продукти.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org