Работни календари за 2022 година

Бизнес

Печат на работни календари за предстоящата 2022 година

Фирма „Поликарт ООД“ е производител на хартиени, картонени, синтетични опаковки и етикети под различна форма, рекламни и канцеларски материали, формуляри, ученически материали и много други.

Очакваме предстоящата нова година с готовност да педставим на пазара един от най-търсените и евтини  продукти, а именно нашите календари с нови дизайни, асоциирани именно с предстоящата нова 2022 година.

Календарът ни помага в ориентирането за дните, напомня ни за предстоящи празници и важни  за нас събития. Ние от фирма „Поликарт ООД“ предлагаме направата на работни календари изцяло по ваш избор.

Може да изберете фирмени календари спрямо:

  • размер
  • цвят
  • материал за израборката
  • снимков материал
  • големина на числата
  • структура

Можем да ви помогнем в избора на календари, да Ви насочим за визията им, както и да Ви предложим адекватни решения. Вземете под внимание големината, нека бъде възможно най-удобна за вас, да ви помага, а не да ви пречи. Можем да направим числата открояващи се, в различен цвят, релефни, а ако желаете, дори и блестящи. Също така за вас може да бъде създаден удобен офис календар, или джобно календарче.

Офисният календар е удобен да записвате предстоящи бизнес срещи и всякаква важна ифрормация, която да ви помага в работата. Той може да бъде малък, за да не заема много място на бюрото ви и да не прави работата ви по-трудна.

Джобни календари 2022

Джобният календар може да взимате навсякъде със себе си, да го носите в портмонето си, джоб на дреха, в колата. Той може да ви служи за бъдещи планове, да Ви напомня за предстоящи срещи и да Ви помага за по-доброто планиране.

Нека ви бъдем полезни в направата на предстоящата година по-удобна, полезна, успешна.

При въпроси се свържете с нас по представения по-долу имейл.

Поликарт ООДPolycart LLC Bulgaria

тел. 0888 441007 – Продажби Костинброд

гр. Костинброд, ул. Славянска 46 – София oбласт

ел. поща: sales@polycart.info или тел: 0721 66145 офис Костинброд – 02 929 4951 – офис София

информация и продукти: www.polycart.info; поръчки и проследяване: www.polycart-bg.com

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org