Професионално заснемане на продукти за каталог

снимка: publicphotos.org
снимка: publicphotos.org

Продуктовата фотография е от особено голямо значение, когато се касае за директен контакт с крайния клиент. Това е така, тъй като фотографът е човек, който прави моста между клиент – търговец.
Един продукт може да бъде сам по себе си великолепен, добре изглеждаш, привлекателен, но когато бива заснет от човек, без опит и необходимите познания, то крайният резултат е едно разочарование у потенциалния клиент.

Ето защо е важно да се доверите на професионалист, що се отнася за бизнесът Ви.

Ако приемем, че имате нужда от снимки на дрехи – всякакъв тип облекло – връхно, бельо, палта. Ако самите Вие ползвате любителски фотоапарат и опитате чрез него да представите продуктовата си емисия, то без съмнение резултатът би бил лош. Защо вариантът Вие да заснемете с любителски апарат не е за предпочитане? Защото няма да имате продажби, това е най-точния и лесен отговор, тъй като човешкото око, поведението на потенциалния купувач взима решение на мига, в който види продуктът или стоката. Ако първото впечатление не е добро, то трудно би се намерил и купувач.

Съществуват много и специфични тънкости при заснемането на обувки, бижута и аксесоари. Определено при различните експозиции се използват различни тактики, които само професионалисти биха ги употребили.

Добре е да знаете, че споменатите по-горе продукти, бижута, обувки, аксесоари, ако бъдат представени в 360 градусови серии от снимки, то шансът да бъдат закупени по-бързо и от повече клиенти се увеличава с почти 50 %.

360 градусовото заснемане е интерактивно, креативно и представя даден продукт от всичките му страни. Като добавим и възможността за увеличаване и намаляване в дадена част на обекта, то нещата стават завършени и изпипани.

Ако се доверите на нас, то Вие ще получите:
– по-добри продажби
– по-висок рейтинг
– вашият бранд ще повиши рейтинга си
– ще придадете чувство за сигурност у Вашите клиенти
– броят доволни клиенти ще нарасне значително.

Единствен минус при професионалното заснемане е първоначалната инвестиция, но тя ще бъде избита многократно и то в най-кратки срокове.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org