Професионално кухненско оборудване от БРАЗИЛ – Васил Крумов

Нанасяте се в ново жилище? Закупили сте си го, но виждате само стени? Време е за нова кухня? Чудесно, ние сме хората, които бихме могли да изработим страхотна кухня за Вашият нов дом. Нещо повече, ако вече имате кухня, която е морално остаряла, най-често кухните в панелните жилища са стари, и сте решили на всяка цена да я подмените – страхотно, фирма Бразил ще Ви помогне.

Фирмата доставя, монтира и осигурява техническо обслужване на територията на цяла България. Предлага кухненско обзавеждане, обзавеждане за заведения, ресторанти, пицарии и много други.

Характеризира се с това, че работи в парнтьорство с много международни компании, благодарение на което придобива европейски облиг, качествата и услугите са на много високо ниво, а продуктите – дълготрайни, здрави, добре изглеждащи.

Фирмата предлага още миялно оборудване, техника, която много малко компании могат да предложат в България поради голямата специфика на тази сфера. В случай, че сте голяма верига или голям производител на каквото и да било, то Ви трябва център за почивстване на продукцията. В този случай ние можем да намерим най-точното решение, което да удовлетвори нуждите и подребностите Ви.

Летният сезон е в разгара си! Предстои и световното първенство по футбол в Бразилия. Какво по-добро от охладена бира със скартофки? Ето, ние правим така, че бирата да е охладена в заведенията, благодарение на ледогенераторите, които монтираме и поддържаме. Бирата не съдържа лед, но мастиката или ракийката – със сигурност.

Още продукти, които предлагаме на разумни цени: Професионални сокоизтисквачки, колбасорезачки, грилове за пилета, витрини за хранителни продукти кафе машини, газови котлони за професионални кухни и много други.

Можете да поискате референции от наши парнтьори, ще останете удивени!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Професионално кухненско оборудване от БРАЗИЛ - Васил Крумов, 5.0 out of 5 based on 1 rating