Предстои Черен петък 2022 – вижте на коя дата е…

Бизнес

Черен петък всяка година изненадва потребителите по цял свят. Ситуацията в България също е добра, именно в този период от годината, седмици преди коледните и новогодишните празници редица потребители се възползват от солидните намаления.

Първо, нека кажем на коя дата е черен петък 2022 – по традиция черен петък се отбелязва последния петък на месец ноември, следователно през тази година датата е 25 ноември 2022 година.

Защо си струва да закупите мечтаните продукти, стоки, услуги именно покрай черен петък?

Причините са изключително много, но ето и някои от по-важните:

  • Можете да спестите до и дори повече от 50 % от реалната цена на дадена стока, услуга, продукт.
  • Можете да откриете продукт, за който дори не сте и предполагали, че ще Ви свърши добра работа, тъй като много търговци се подготвят цяла година за този период.
  • Можете да закупите колективно пакет, например екскурзия, отново на добра цена.
  • Много други

Големите онлайн магазини вече трескаво работят по подготовка за Черен петък 2022.

Например, едни от големите портали за техника буквално след седмица ще представят офертите, което означава, че ще можете да насочите енергията си към конкретни продукти.

За какво да внимавате по време на черен петък?

Много е важно да знаете, че големи търговци пускат определен брой продукти, а когато те бъдат изчерпани, се предлагат сходни такива, но на далеч по-различна цена. Това може да доведе до леко раздразнение, разочарование, но не бива да се тревожите.

Ако сте по-предвидливи, ако изтеглите приложението на дадения търговец (много често представителите на фирми пускат актуални промоции чрез мобилни приложения), то сме сигурни, че ще успеете да се включите. Важно е да си определите точни цели, а именно:

  • Да определите кой продукт желаете, но това да го сторите поне седмица по-рано, например още днес, а не да чакате послединя момент.
  • Да си приготивте свежи пари, ако нямате възможност, да помислите за бърз кредит.
  • Да се подготвите още от ранни зори, например към 6.00 часа на 25 ноември, тъй като продуктите, които желаете може да бъдат изчерпани още в първите 10 минути.
  • Да следите условията на търговците.
  • Да сравните цените на продуктите, които вече сте си определели за покупка.

Финални думи, касаещи черен петък у нас

Трябва да признаем, че много семейства си обзаведоха жилищата, купувайки именно на черен петък всичко, от пералня, до климатик. Ако сте новодомци, сега е точното време за шопинг!

Приятни мигове и очакваме да споделите, когато направите покупка, за да се порадваме на новите Ви придобивки.

Много внимавайте за мнителни търговци. Ако видите онлайн магазин, който е без сертификат, който не е разпознаваем, помислете внимателно, преди да поръчате от него. В Интернет има база от данни, които показват процента на фейк. Пробвайте подобни уеб приложения и по този начин ще придобиете представа, дали електронинят магазин е надежден, или не. Това важи за тези онлайн магазини, които е не са популярни, които не са разпознаваеми и отпада при вече ползваните от Вас такива.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org