Предимства на рекламата чрез стреч рамка

Стреч рамката е лесен и изключително практичен начин да представите нов продукт във вашия магазин, да обърнете вниманието на клиентите на бара върху най-новия коктейл, който се приготвя само във вашето заведение или да информирате вашите пациенти за важен медикамент за поддържане и възстановяване на тяхното здраве.
stretch-frame-01
Стреч рамката е известна още под названието пружинна рамка и е направена от лек алуминиев материал. Конструкцията й е тръбна като отделните тръбички са с диаметър от 10 мм. В ъглите на рамките има т. нар. „ушички“, улесняващи максимално монтажа. Голямо предимство на този вид рамки е че те ви дават възможност да използвате и двете им страни. Ваш е избора дали и от едната, и от другата страна да поставите една и съща информация или изображенията да са напълно различни. Бъдете внимателни при избора на реклама, която да поставите в стреч рамката – тя трябва да бъде актуална, информативна и предизвикваща вниманието и интереса на клиента. Това е най-добрият начин да информирате хората за промоции, намаления и стоки в акция.
Стреч рамките са подходящи да се ползват и като информационни табели, графики, схеми и рекламни плакати.
Могат да бъдат прикрепяни към витрини и стени, посредством вендузи или да висят на корда. При всички положения чрез тях можете да промените визията на вашите търговски помещения и да им придадете модерен и атрактивен облик.
Наред с това, стреч рамките са подходящи за хотели, лекарски и заболекарски кабинети, аптеки и дрогерии. Това е най-удобния начин да държите в течение вашите клиенти за всичко, което е важно да знаят.
Тяхно основно предимство е лесното обслужване, бързото подменяне на постера, гъвкавите възможности за различни варианти на поднасяне на информацията и илюстративния материал. С избора на стреч рамки, вие се сдобивате с качествени продукти, които ще ви служат години наред. Благодарение на конструкцията и покритието на рамките, постерите, поставени в тях не избеляват и се запазват добре за дълго време. Външния вид на рамките е модерен и елегантен, те са стилно допълнение към интериора на вашите помещения и атрактивна част от цялостната рекламна концепция на вашата фирма.

Последна актуализация: Януари 2021

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org