Потопете се в света на филмите

topfilmiОбичате ли киното? Американското, европейското и други кина?

Трябва да си признаем, че в последно време европейското кино бележи значителен напредък. Може би това се дължи на изтъркаността и омръзването на един тип филми, представяни от американските продукции.

От друга страна, европейското кино ни грабва с това, че се доближава повече до нас, като европейци.

Каквото и да си говорим за киното, има две страни – едната, почитатели на американското кино, друга, привърженици на европейското, индийското и други типове филмови продукции.

През последните години и българското кино доста напредва, но все още важи максимата – година – филм. Но какъв филм? Естествено, качествен.

Струва си да обърнете внимание на филмът по действителен случай, разказващ се за учителката, която обра банка, базиран по действителен случай.

Какво да кажем за фурорът – Булгар ? Тази анимация се завъртя в киносалоните на страната ни и обра овациите.

Съдилището, с участието на Асен Блатечки също е сред хитовете, които много и активно се харесват от киноманите и бележат редица  позитивни отзиви в социалните мрежи.

Ако и Вие си падате по родното кино, или сте киномани, които се чудите какъв филм да изгледате, тъй като Ви е омръзнало от бози, то можете да погледнете topfilmi.bg, сайт който определено си струва, който ще Ви помогне да се запознаете със сюжета на най-популярните филми и лесно и бързо ще можете да изберете филм, който да гледате, било то на кино, у вас на PC-то.

Освен, че със сайтът, посочен по-горе, можете да набавите необходимата информация за даден филм, то можете и да се сдобиете с представа с премиерите и филмите, които предстоят да бъдат излъчвани на голям екран в страната ни.

Забавлявайте се, докато сърфирате в Интернет.

Очакваме и Вашите отзиви по отношение на родното ни кино, както и съвети и мнения за подобряване на този проект.

 

 

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org