Посетете най – новият Метъл шоп

suitcher ninjaНаскоро търсейки нови модни метъл дрешки попаднах на интересна статия, която определя феновете на метъл музиката като особено щастливи. Дори се смята, че тя е по-успокояваща дори от някои класически ритми, които действат приспивно на бебетата. Да се обличаш малко по-екстравагантно и да слушаш режеща музика не би следвало да те определя като нервен и обезпокоен човек, каквото е мнението на доста хора по отношение на метълистите.  Всъщност това доста нежни души,които изразяват себе си с музика която им е приятно да слушат. В много метъл шоп се предлагат не само облекла, които са определящи за тях, но и много музика и книги, които дават интересна информация за това какво всъщност е метъла и защо тези, които не го разбират имат такова негативно отношение към хората ,привърженици на този музикален жанр.

Незнайно защо това , че купуват тъмни тениски, с бодливи рози или черепи от метъл шоп кара околните да си мислят, че всъщност метъл почитателите са много нещастни хора, дори сурови в начина си на изразяване и прекалено груби. Направено е проучване, при което психолози са подложили на изследване хора на средна възраст с различни музикални предпочитания.  Те са отговорили на едни и същи въпроси свързани с преживяванията им в детските години и това дали сега са щастливи от живота който водят.  Действително терминът за щастие е доста различен за всеки човек и това всъщност се определя от неговото психическо състояние и от начина на живот който води. Оказало се  е, че почитателите на тази силова музика и метъл шоп произхождат от обикновени семейства, които не са се отличавали с особено благосъстояние. Но това не е дало повод те като деца да бъдат нещастни. Дори на моменти дръзкото им поведение ги е спасявало от неприятности.  Вече пораснали това са хора, които са доста добре реализирани в живота. Имайте предвид, че това да поддържаш една супер яка метъл визия и да можеш да си позволиш да го правиш от специализирам метъл шоп си е абсолютно предизвикателство. Дори може да се сравни с лова като хоби.  Това разбира се предполага, че почитателите на този жанр са достатъчно финансово стабилни за да поддържат този перфектен външен вид.

Ако тийнейджъри се увличат по метъл шоп и тежката музика те веднага се дамгосват като проблемни деца. Това, че изразяваш явно своята принадлежност и музикалните си предпочитания не следва да те определя като лош човек.  Хората които не разбират тази музика няма как да усетят силната емоция от нея. Затова ако сте поклонници на метъл шоп и обожавате тази музика, просто ѝ се наслаждавайте.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +2 (from 2 votes)
Посетете най – новият Метъл шоп, 5.0 out of 5 based on 3 ratings