Портал за българите в Англия

Имаме удоволствието да споделим с Вас един портал, който служи за коментиране на емигранти, намиращи се във Великобритания.
И така, БГ ХЕЛП – Портал за българите в Англия bghelp.obiavi-uk.com e eдно от местенцата, където виртуално се дискутират актуални проблеми, дават се препоръки, съвети и мнения за работа, квартира, местенца за посещаване и други.

Е, ако вече сте на Островът, но нямате работа, то първото място, което трябва да посетите е нашият сайт, тъй като в него ще получите най-ползената и ценна информация за ситуацията, в която сте попаднали.
Лессно и бързо ще получите съвет и компетентно мнение от хора, които дори не познавате. Нещо повече, българската общност в Англия е задружна и често си помага. Именно поради тази причина вярваме, че някой би помогнал и на Вас – било то с работа, било то с консултация или препоръка.

И така, ако приемем, че вече имате работа в UK, но нямате представа къде да се забавлявате, а обичате българското, форумът е точното място и за Вас, тъй като може да се присъедините към сбирки, организирани от общността.

По този начин гарантираме, че ще похапнете вкусна българска лютеничка и ще пиете бира Пиринско – например :).

В случай, че желаете да обогатите познанията по английски език, тъй като новата Ви работа го изисква можете да потърсите съвет и за това, ще се препоръчат най-добрите частни школи за това. Въобще подробна информация за бъдещото Ви образование можете да намерите в БГ Хелп, проект създаден от нас за Вас.

Не забрявайте да пишете, да участвате активно в дискусионният ни клуб, по този начин доверието у потребителите спрямо Вас ще нарастне и имате шансът да попаднете на по-изгодни сделки и предложения.

Не злоупотребявайте, не пишете излишни коментари и не псувайте в общността, по този начин ще затвърдите позицията си на добър гражданин на Великобритания.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: +1 (from 1 vote)