Полезни съвети при избор на букмейкър онлайн

Ако сте решили да си припечелите допълнително някой лев, чрез залагания, то е важно да обърнете сериозно внимание на избора на букейкър.

Ако все още не сте залагали онлайн, то трябва да знаете нещо много важнно, а именно, че почти всички букмейкъри – български и международни, предлагат редица награди, бонуси, ваучери, начален капитал и други ценни подаръци, които бихте могли да “грабнете”, стига да знаете как, къде, и по какъв начин.

Именно тази полезна информация, както и много други съвети можете да откриете в един от порталите за прогнози онлайн – https://5bet.eu/

С какво точно се отличава този проект, от останалите, ще разберете, ако прочетете и останалата чсат от статията.

На първо място, сайтът в края на 2016 година взе сериозното решение да въведе абонаментни такси за дневни прогнози, смело решение, на фона на това, че повечето подобни проекти, опериращи на територията на България, предлагат безплатни ежедневни прогнози. Определено си струва да обърнете внимание на това, че благодарение на платените прогнози шансът да познаете точния резултат за дадена спортна среща се увеличава драстично. С други думи, за по-лесно разбиране, с много малка инвестиция можете да припечелите големи суми пари.

Причината се крие в това, че повечето форуми, които предлагат полезна информация за букмейкъри, крият информацията от обикновените потребители,  а я предоставят на т.нар. ВИП потребители, най-често спонсори на проекти, или добродетели, които помагат с развитието на сайта. Ако ни питате нас, дали да ползвате безплатни ресурси, или да инвестирате някакви символични суми за абонамент, то отговорът трябва да Ви е ясен, а той е – инвестирайте малко, за да спечелите повече.

Иначе изборът на букмейкър, особено ако сте начинаещ,  е важна стъпка, затова си трябва консултация с приятел, с човек, който от много време е в този бизнес. Не е тайна, че повечето активни потребители участват във повече от един букмейкър и “грабят” всякакви награди. Обърнете внимание и на този елемент.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Полезни съвети при избор на букмейкър онлайн, 5.0 out of 5 based on 1 rating