Подаръци за Рожден Ден

Ако искате да видите радост в човека на който подарявате подарък за рождения ден и да направите деня още по специален, разгледайте нашия списък с персонализирали предложения. Те са подходящи както за скромен колега така и за придворна дама.

Разгледайте нашите най-предпочитани подаръци за рожден ден.

·         Комплект свещници edo – продуктите на BLOMUS са различни – изящни вместо изкуствени; съвременни вместо модерни. Висок клас качествени продукти които заслужават стойността на цената си.

·         Стойка за вино BLOMUS (9 бутилки) – продукти изящни вместо изкуствени; съвременни вместо модерни. Техният висок клас е гарантиран от страстното придържане към качеството на управление.

 

  • Philippi ваза blub – вазата пленява със своята чиста елегантност. Овалната форма и огледалната повърхност и придават впечатляващ стил. Вазата пленява със своята чиста елегантност. Овалната форма и огледалната повърхност и придават впечатляващ стил.

 

·         Philippi часовник с рамка за снимки въртящ се “scroll“ – представеният модел часовник е с изненадващи функции. Той е подобен на въртящ се глобус. Показва Ви кое време на деня е на лицевата страна, но след като завъртите топката ще видите любимата си снимка.

·         Мелница за пипер “pod“ черна – екипът на David Mason Design следва всички стандарти като въвежда иновации в проектирането и производството на своите продукти.

 

В онлайн магазин за подаръци Banana.bg винаги ще намерите атрактивни и оригинални подаръци за рожден ден. Нашите подбрани предложения са подходящи за хора с вкус към стилните и универсални подаръци. Те са подходящи както за мъже така и за жени. Изберете най-подходящия подарък и направете деня още по-специален.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Подаръци за Рожден Ден, 5.0 out of 5 based on 2 ratings