Подаръци за Коледа и Нова година

Дом и семейство

Коледните и новогодишни празници са точно времето, когато искате да зарадвате семейството и приятелите си. Новогодишните подаръци и красивият декор ще ви помогнат да създадете празнична атмосфера в къщата, да прекарате незабравим уикенд със семейството си. В нашия магазин – smartliving.bg можете да изберете и закупите подарък за Нова година и Коледа за вашите близки, приятели и колеги. Вярващите с удоволствие получават подаръци с християнски символи. Онлайн магазин smartliving.bg предлага красиви новогодишни и коледни подаръци за деца и възрастни, тематични книги и декорации за дома.

Aдвентни календари

 Думата „Адвент“ в католическата и протестантската църква се отнася до 4-те седмици преди Коледа. Адвент календарите първоначално се състоят от картонени къщи с 24 отварящи се прозореца. Във всяка от прозорците има малък подарък или пожелание. Отваряйки по една клетка на ден, детето се доближава до Коледа.

Когато избирате подаръци за Нова година, обърнете внимание на адвентните календари, представени в каталога на нашия магазин. Побързайте да закупите цветен комплект преди празниците, за да може обратното броене до Коледа да бъде придружено с хубави подаръци.

 Венци

Венецът е един от най-разпознаваемите символи на коледния период. Коледният венец има кръгла форма, което символизира безкрайността на Божието съществуване. Венците могат да бъдат смърч, бор, кедър, тис, хвойна, лавр. Всеки от тях има свое значение. Например, венците от борови иглички символизират вечния живот, лавровите венци – преодоляване на страданието, кедровите венци – символ на изцеление и здраве.

Дървени макети

Сглобяеми дървени макети, които могат да се сглобяват заедно с деца. Дървените фигурки могат да бъдат и боядисани. Такава сцена на Рождество Христово ще ви помогне да създадете празнична атмосфера във вашия дом или ще се превърне в добър християнски подарък за Коледа за роднини, приятели или колеги.

Декор Коледна къща

 Добре подбраният декор ще ви помогне да направите светлия коледен празник още по-цветен и весел. Можете да украсите дома си с красиви свещи, покривки, играчки и коледно ботушче. В допълнение към закупуването на подаръци за Нова година и Коледа, не забравяйте да вземете тематичен декор, който ще създаде празнична атмосфера във вашия дом.

В нашия онлайн магазин ще намерите оригинални подаръци за всеки от семейството.

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org