По какво ще познаете добрия майстор за ремонт в дома ви

Със сигурност не по мустаците и комплекта инструменти, който носи със себе си. На всички ни се е случвало да пускаме майстор в дома си, без да подписваме договор с него, без да ни издава документация за свършената работа, без да имаме гаранция от него, освен: „Ще го направим, ще стане, няма проблем, за нула време ще стане…” – и още цял куп такива многозначително фрази, които следва да вдъхнат доверие. Когато търсите и работите с майстори в София, тази ситуация е често срещана

Има вероятност обаче доверието отдавна да е свършило към всякакви видове самозванци и този път да искате да се уверите предварително, че грешки в предстоящия ремонт няма да бъдат допускани и този път ще разберетепрофесионална строително ремонтна фирма. Тя обаче също ще изпрати майстори да свършат работата, за която са специализирали.

Уви, не е лесно да се разпознае нито добрия майстор, нито слабия майстор преди да видите крайния резултат от необходимия ремонт за дома. Има обаче индикатори, които показват, че строително-ремонтната фирма и майстора, който тя е изпратила, за да свърши определената работа, са качеството, което търсите. Първо нещо, с което можете да разпознаете професионализма на фирмата пред вас е, че тя има многопрофилна дейност. Тоест има набор от услуги свързани с: ел.инсталации, зидария, монтаж на окачени тавани, лепене на плочки, монтаж на изолация, боядисване и всякакви други строително-ремонтни дейности в София.

Наборът от различни  услуги е гаранция, че фирмата разполага с майстори, които са специалисти в своите области имат необходимия стаж. Другите първи сигнали за доверие трябва да дойдат от качествената комуникация. Ако фирмите и майсторите започнат да не дават цялата информация, да не искат да определят срок, или да не желаят да се подпишат под крайна цена, то знайте, че нещо не е наред. Когато влизате в професионални отношения за ремонт на апартамент, ремонт на офис; когато търсите майстори за ремонт в София, не трябва да разчитате на крилатите фрази, а на конкретни предложения за решения, които да бъдат подкрепени с договор.

 

 

 

Оцени тази статия
Директория за статии TopBg.org